Лого https://uaserial.net

Сериал о Бэтвумен DC пополнит коллекцию The CW + трейлер

0
908

Всесвіт Стріли стане багатшим на ще одну популярну супергероїню

Раніше оголошувалося про присутність Бетвумен в щорічному кросовері всіх супергеройських серіалів The CW, що чимало заінтригувало шанувальників коміксів DC. Тепер же офіційно підтверджені плани на створення нового серіалу про неймовірну месниці!

Шоураннер стане Керолайн Дріс, відома як сценаристка «Щоденників вампіра». Поки ніяких новин про кастинг не надходило, проте, якщо героїні належить вперше з'явитися в зимовому кросовері, чекати залишилося недовго.

Кейт Кейн, вона ж Бетвумен, бореться зі злочинністю на вулицях Готема разом з Бетменом, надихнувшись його прикладом. У коміксах вона є лесбіянкою, і цю деталь збираються зберегти в серіалі. Схоже, Кейт поки рано називати героїнею - судячи з синопсису, для початку їй доведеться перемогти власних демонів, а вже потім - пропащих лиходіїв.

Нічого не нагадує? Бути може, The CW хоче послухатися поради HBO і почати брати приклад з Netflix? Ми дізнаємося це в 2019 році, адже саме тоді планується випустити Бетвумен на екрани.

Оновлене 21 липня

The CW випустили барвистий тизер майбутнього появи героїні у всесвіті Стріли! У відео, яке ви можете подивитися вище, показали всіх героїв DC з серіалів каналу, стилізувавши все під комікси. Зрозуміло, використано безліч артов, адже актрису, яка зіграє Бетвумен, поки не назвали офіційно. Нова героїня з'являється на 1:33 хвилині ролика. Канал уже відкрив кастинг на «лесбіянку 25-29 років, будь-якої етнічної приналежності». Ми будемо тримати вас у курсі!

Оновлене 3 серпня

Зйомки серіалу «Бетвумен» можуть початися вже наступної весни. Проходити вони будуть, швидше за все, в Ванкувері. Прем'єра запланована на 2019 рік.

Оновлене 8 серпня

Стало відомо, хто зіграє роль Бетвумен в новому серіалі від The ​​CW. Роль супергероїні нетрадиційної орієнтації отримала Рубі Роуз ( «Помаранчевий - хіт сезону»). Актриса і в житті є відкритою лесбіянкою. Якщо серіал все-таки запустять у виробництво, то він стане першим шоу, що розповідає про супергероя нетрадиційної орієнтації.

Роуз поділилася в своєму інстаграм, що мріяла про серіал з Бетвумен в головній ролі ще з дитинства, і зіграти саме цю героїню для неї стало великою честю.

Оновлене 4 січня

Канал CW офіційно замовив виробництво пілотного епізоду серіалу «Бетвумен». Також стало відомо, що режисером стане Девід Наттер, відповідальний за кілька епізодів «Ігри престолів», а також за пілотні епізоди «Флеша» і «Стріли». Виконавчими продюсерами шоу числяться сценарист і шоураннер Керолайн Дріс («Щоденники вампіра») і Грег Берланті.

Зйомки повинні початися вже навесні. Так що прем'єра відбудеться не раніше 2020 року.

Оновлене 17 травня

CW випустив перший трейлер серіалу «Бетвумен». Прем'єра відбудеться восени.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Сериал о Бэтвумен DC пополнит коллекцию The CW + трейлер