Лого https://uaserial.net

Серіал «Люди» закритий

0
786

Сінти вийшли з ладу

Останній раз глядачі бачилися з Сінт майже рік тому, і після закінчення третього сезону «Людей» інформації про подальшу долю серіалу не надходило. AMC і британський Channel 4, разом займалися виробництвом науково-фантастичної драми, вирішили відправити Сінт в утиль. Таким чином, вийшов третій сезон «Людей» став останнім.

«На жаль, четвертого сезону не буде, - написали в спільній заяві творці шоу Сем Вінсент і Джонатан Бреклі. - У століття нечуваної конкуренції нам нема на що скаржитися. Channel 4 і AMC - відмінні партнери, вони підтримували серіал і дозволили нам зняти три сезони ».

Згадали творці «Людей» і відкриту кінцівку третього розділу: «Ми знаємо, що залишили деякі сюжетні лінії відкритими. Ми завжди так робили. Можливо, одного разу ми отримаємо шанс завершити розпочате. Якщо у кого-то є кілька зайвих мільйонів і інтерес до історій про штучний інтелект, ми готові вас вислухати. Напиши нам в личку, Ілон ».

«Люди» ніколи не могли похвалитися високими за сучасними мірками рейтингами, але в третьому сезоні ці показники знизилися критично: кожен епізод подивилося в середньому всього 353 тис. Чоловік (дані по AMC).
 
Джерело: TVLine

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал «Люди» закритий