Лого https://uaserial.net

Amazon зніме серіал за «Темної вежі» Стівена Кінга

0
730

Amazon не збирається кидати створення серіалу по «Темної вежі», незважаючи на провал фільму

Незважаючи на невтішні для прихильників Стівена Кінга і його «Темної вежі» чутки, Amazon не відмовиться від планів по серіалу.

Про це заявила глава Amazon Studios Дженніфер Салком, поділившись очікуваннями про довгострокові пропозиціях, включаючи фентезі «Колесо часу» і, звичайно, «Темну вежу»:

Я поки що не отримала сценарії, але побачу підготовлені матеріали в самий найближчий час. Жоден з цих проектів не закрите, і плани на них як і раніше живі.

Вести принесли полегшення після місяців затишшя. Передбачається, що серіал докладніше розповість про становлення Стрілка, роль якого у фільмі виконав Ідріс Ельба. Єдина на даний момент проблема - повний провал однойменного фільму, з яким спочатку збиралися об'єднати серіал в одну всесвіт. Тепер же, швидше за все, серіал буде сам по собі, можливо навіть, розкриє іншу версію, як і передбачав Стівен Кінг спочатку.

Шоураннер став Глен Маззара, відомий по роботі над «Ходячі мерці». Сценаристом пілотного епізоду був призначений відповідальний за провальний фільм Андерс Томас Йенсен. Судячи з коментаря Салком, не варто чекати прем'єру раніше 2019 року.

Оновлене 22 березня

Серіал нарешті рушив з мертвої точки і став набирати акторський склад. Головні ролі в пілотному епізоді зіграють Яспер Пяякконен ( «Чорний клановец») і Сем Страйк ( «Летять крізь ніч»). Страйк зіграє Роланда Діскейна, він же Стрілець. Пяяконену дісталася роль Людини в чорному.

У першому сезоні планується 13 епізодів. Продюсерами виступлять Аківа Голдсман ( «Титани») і Глен Маззара. Дата виходу все ще невідома.

Оновлено 22 квітня

Акторський склад серіалу поповнив Джером Флінн, відомий за роллю броні в «Грі престолів». Кого саме зіграє актор, поки невідомо, але Флінн розповів, що йому дісталася роль ковбоя.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Amazon зніме серіал за «Темної вежі» Стівена Кінга