Лого https://uaserial.net

The CW розриває угоду з Netflix! Що буде з новими серіалами «Кеті Кін», «Бетвумен», «Ненсі Дрю»

0
809

The CW більше не буде співпрацювати з Netflix на постійній основі

Канал The CW вирішив не відновлювати контракт з Netflix, а це значить, що нові серіали «Кеті Кін», «Бетвумен», «Ненсі Дрю» і інші не будуть автоматично показуватися на популярному стрімінговом сервісі!

Вперше з 2011 року The CW не буде продовжувати взаємовигідну угоду з Netflix, колись дозволило телеканалу залишитися на плаву в сучасних і швидкоплинних умовах. Відповідно до їхніх старої угоді, знову укладеної в 2016 році, Netflix отримував можливість транслювати серіали від The ​​CW відразу після прем'єрного показу на ТБ.

Невідомо, де можна буде знайти прийдешній спін-офф «Рівердейла», перезапуск адаптації комп'ютерних ігор і книг про «Ненсі Дрю» та інші серіали, які зараз знаходяться в процесі створення. Швидше за все, канал знайде партнера на більш вигідних умовах або запустить власний стрімінговий сервіс. Ходять чутки, що серіали за коміксами DC можуть виявитися на сервісі DC Universe, але вони поки не підтверджені. Можливо, що «Кеті Кін» залишиться на Netflix як частина «всесвіту Archie» від Роберто Агірре-Сакаса разом з «Рівердейл» (виробництво The CW) і «льодовий душу пригодами Сабріни» (виробництво Netflix).

На щастя, все шоу, що почалися до розірвання контракту, залишаються на Netflix, наприклад, «Рівердейл» з його шокуючими планами на 4 сезон і вся супергеройський всесвіт «Стріли», центральний серіал якої буде завершено вже в цьому році. Вони і багато інших повернуться на екрани восени 2019 року.

Автор: Юлія Будріна

Новини серіалу

Всі новини
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » The CW розриває угоду з Netflix! Що буде з новими серіалами «Кеті Кін», «Бетвумен», «Ненсі Дрю»