Лого https://uaserial.net

Серіал «Володар перснів»: подробиці сюжету і акторський склад

0
1 386

Права на «Володар перснів» дісталися Amazon. Компанія пролила світло на особливості проекту.

Прогнози збулися, «Володар перснів» стане багатосезонною серіалом, і історія розкриє період, що передує утворенню «Братства перснів». Таким чином, частково планований серіал поки можна вважати своєрідним приквелом трилогії Пітера Джексона.

«Володар перснів - це культурне явище, яке вразило уяву поклоников і з книг, і через екрани. Для нас велика честь супроводжувати глядача в ще одне епічну подорож в Середзем'я! »- прокоментував Шерон Тал Югадо, головний сценарист Amazon Studio.

Угода також включає в себе потенційні побічні продукти. Це означає, що за умови успіху можна очікувати спін-офф, адже в світі Толкієна, нехай і обмеженому «Володарем перснів», завжди є, що розповісти глядачам.

Оновлене 8 березня

Дія нового серіалу по «Володарем перснів» розгортатиметься за часів Другої Епохи. Про це заявив офіційний Twitter-аккаунт серіалу.

Друга Епоха закінчується Війною Останнього Союзу, показаної на початку «Братства перснів», і, відповідно, развоплощенію Саурона. Таким чином, серіал стає приквелом трилогії Пітера Джексона.

Раніше Amazon створили інтерактивну карту Середзем'я, де поступово з'являються нові найменування.

Оновлене 22 травня

Брайан Когман, який працював над серіалами «Гра престолів» і «В Філадельфії завжди сонячно» приєднався до багатосерійної адаптації «Володаря перснів». Когман виступить в ролі консультанта для головних сценаристів проекту.

Хоча сюжет майбутнього проекту ретельно ховається, відомо що дія відбуватиметься за три тисячі років до початку трилогії Пітера Джексона, коли в Середзем'я з'явилося і зникло держава Нуменор, ельфи і Саурон постійно воювали, було створено Кільце Всевладдя.

Стало також відомо, що Amazon планує випустити п'ять сезонів серіалу, а загальний бюджет всього проекту оцінюється в районі 1 млрд доларів.

Оновлене 17 листопада

Незважаючи на те, що Amazon тримає в таємниці сюжет майбутнього серіалу по «Володарем кілець», стали відомі невеликі подробиці. Проект розповість про поступове прихід Саурона до влади, який в підсумку призведе до моменту його бою з Ісілдура. Останній переможе і зріже кільце з одного з пальців Саурона. Цей момент глядачі бачили у фільмі «Братство кільця».

У серіалі покажуть Саурона в його людській подобі. Швидше за все, його представлять як харизматичного лідера і майстри маніпуляції. Крім того, ймовірно, нам покажуть створення Кілець Всевладдя і армії Саурона в Мордор, підстава Ґондора і затоплення королівства Нуменор.

Оновлене 15 січня

Під час зимового прес-туру TCA стрімінговий сервіс Amazon оголосив основний акторський склад свого серіалу по світу «Володаря кілець». У передісторії основний трилогії, що оповідає про події Другої епохи Середзем'я, знімаються раніше заявлені Роберт Арамайо, Маркела Кавена, Джозеф Моул, Ема Хорват і Морфідд Кларк, а також Овайн Артур, Назанін Бон'яді, Том Бадж, Ісмаель Круз Кордова, Софія Номвете, Меган Річардс , Ділан Сміт, Чарлі Викерс і Деніел Вейман.

Зйомки почнуться в наступному місяці в Новій Зеландії, перший і другий епізоди режисирує Хуан Антоніо Байона («Голос монстра»).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал «Володар перснів»: подробиці сюжету і акторський склад