Лого https://uaserial.net

Чи буде у «Теорії великого вибуху» спін-офф про Пенні і Леонарді?

0
811

Джонні Галекі і Кейлі Куоко розповіли, що думають з цього приводу

Минулого тижня разом з «Теорією великого вибуху» закінчилася епоха. Серіал про гиків від Чака Лоррі і Білла Преді завершився історичним рекордом, ставши найтривалішою багатокамерною комедією на телебаченні. Проте, фінал серіалу подав природну ідею для спін-офф в одній з центральних сюжетних ліній.

У фіналі головні герої дізнаються про вагітність Пенні. Радісні новини прийшли після цілого сезону, в якому Леонард і Пенні обмірковували ідею стати батьками і, в підсумку, вирішили цього не робити. Вагітність Пенні закільцювати сюжет: Леонард згадав, як при першій зустрічі з Пенні в пілотному епізоді говорив Шелдону, що їх «діти будуть розумними і красивими».

Такий поворот сюжету можна розглядати як гідну ідею для спін-офф. Видання The Hollywood Reporter дізналися у Джонні Галекі і Кейлі Куоко, що вони думають про це.

Галекі заявив, що спін-офф навряд чи відбудеться. «Я не хочу бути надто категоричним, але це буде дивно. У мене відчуття, ніби ці сім персонажів поділяють сім різних частин одного мозку. Ми можемо всіх їх розділити, і вони будуть працювати. Але дві частини разом працювати не будуть. Не думаю, що це було б катастрофою, а й "Великим вибухом" б не було ». Куоко також додала, що спін-офф не буде, але «якщо Чак попросить мене, я б високо оцінила це, тому що я не кажу" ні "Чаку! ... Я думаю, вони будуть чудовими батьками. Вони чекали стільки років, і вони такі веселі і безтурботні. Або Пенні насправді, досить спокійна! Я думаю, вони були б чарівними батьками. Можу тільки уявити ».

CBS залишаються відкритими для ідеї розширення всесвіту «Теорії», однак у Лоррі свої думки з цього приводу. «Економіка - головна причина зробити спін-офф, але це не обов'язкова причина робити його. Ви повинні робити шоу, тому що у вас є те, що ви дійсно любите, і те, що ви хочете зробити. Економіка слід за пристрастю. Якщо ви почнете з економіки ... чорт, станьте керівником телемережі ».

Поки у «Теорії» тільки один спін-офф «Дитинство Шелдона», в якому скоро з'являться всі головні герої. Серіал недавно отримав пам'ятну табличку і власну іменну студію, а фінал отримав найвищі рейтинги за останні роки. Актори зворушливо попрощалися з ролями і командою, що зробили їх знаменитими.

Після завершення ситкому, шоураннер відповів на всі запитання глядачів про «Теорії великого вибуху».

А ви б хотіли побачити спін-офф про Пенні і Леонарда?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Чи буде у «Теорії великого вибуху» спін-офф про Пенні і Леонарді?