Лого https://uaserial.net

«Сокіл і Зимовий солдат»: все, що відомо про серіал

0
1 184

Все, що відомо про майбутній серіалі про персонажів Marvel

У минулому році Marvel анонсували, що знімуть серіали про улюблених глядачам персонажів своєї кіновсесвіту. Серед безлічі героїв, честі отримати окремий проект удостоїлися і вірні соратники Капітана Америка Сокіл і Зимовий солдат. Ми зібрали для вас все, що відомо на даний момент про прийдешнє серіалі.

Про що буде серіал

Деталей сюжету серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» поки немає, але повідомляється, що дія відбуватиметься після фільму «Месники: Фінал». В одній з останніх сцен «Саги Нескінченності», як назвав Кевін Файг перші 11 років кіновсесвіту, постарілий Стів Роджерс віддав щит Капітана Сему Вілсона (Соколу). Такий поворот подій засмутив деяких шанувальників, оскільки вони впевнені, що щит повинен був дістатися Барнсу (Зимовий солдат), адже з Вілсоном Роджерс не був такий близький, як з Баки. Однак в коміксах і Сокіл і Зимовий Солдат в різний час займали місце Стіва Роджерса на посаді Капітана Америка.

Крім того, в кіновсесвіту Баки та СЕІ не дуже добре ладнають між собою, не дивлячись на те, що їм доводиться боротися пліч-о-пліч. Є ймовірність, що в серіалі покажуть те, як Сокіл і Зимовий солдат налагоджують дружбу і борються зі злом, разом відстоюючи високе звання Капітана Америка.

Хто зіграє в серіалі

Офіційно підтверджено, що до своїх ролей повернуться Ентоні Макі і Себастьян Стен. Крім того, повідомляється, що до акторського складу серіалу приєдналися Даніель Брюль, який зіграв у фільмах Marvel Барона Земо, і Емілі ВанКемп, яка втілила роль одного з агентів Щ.И.Т. Шерон Картер - племінниці коханою Стіва Роджерса Пеггі Картер. Земо був головним антагоністом фільму «Капітан Америка: Протистояння», тоді ж останній раз з'являлася і Шерон Картер.

Сценаристом проекту став Малкольм Спеллман, який працював над серіалом «Імперія» та комедією «Наша сімейна весілля». Режисером призначена Карі Скогланд, яка працювала над багатьма популярними серіалами, в числі яких «Розповідь служниці» і «Каратель». Також, є ймовірність, що один з епізодів срежисує сам Капітан Америка Кріс Еванс, запрошений взяти участь в одному з майбутніх проектів Disney + і Marvel.

Дата виходу

Точної дати виходу поки немає, але портал Deadline пише, що прем'єра шестисерійного шоу призначена на серпень 2020 року. Зйомки серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» почнуться в жовтні цього року.

Оновлене 31 травня

Видання DiscussingFilm повідомляє, що серіал про Сокола і Зимовому солдата отримав робочу назву Tag Team. Також стало відомо, що зйомки повинні стартувати вже 12 серпня 2019 року в Атланті.

В одному з недавніх інтерв'ю Себастьян Стен натякнув на те, що може чекати його персонажа. «Я думаю, що прийшов час для Баки ідентифікувати себе поза обставин, при яких ми його зустріли. Адже з ним може відбуватися все, що завгодно. Він навіть може піти на побачення. Я не знаю. Зовні його чекає страшний, незнайомий йому світ? Додатки для смартфонів тощо. Я не знаю, що він збирається робити. Я ось зовсім не уявляю його з IPhone, наприклад».

Оновлене 11 липня

The Wrap пише, що сценарист «Джона УІКа» Дерек Колстад напише сценарій для майбутнього серіалу Disney + про друзів Капітана Америка. Прем'єра, за чутками, відбудеться в серпні наступного року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Сокіл і Зимовий солдат»: все, що відомо про серіал