Лого https://uaserial.net

Боба Фетт може отримати свій серіал на Disney+

0
881

Знаменитий найманець може отримати телевізійний сольник замість повнометражного фільму

Портал We Got This Covered повідомляє, що Lucasfilm думають про створення ще одного серіалу за «Зоряними війнами». Центральною фігурою нового проекту повинен стати знаменитий мисливець за головами Боба Фетт, а сам серіал готують для майбутнього стрімінгового сервісу Disney+.

Боба Фетт вперше з'явився в п'ятому епізоді зоряної саги «Імперія завдає удару у відповідь», а в шостому епізоді «Повернення джедая» він потрапив в яму з кровожерливим сарлакком. Пізніше виявилося, що наймита зміг вибратися з пащі монстра, але втратив пам'ять.

Ніякої інформації про можливе проекті поки немає, Disney і Lucasfilm ніяк не коментують цю новину.

Раніше Мишачий будинок планував зняти повнометражну історію знаменитого найманця, проте ці плани довелося відкласти. Але, Фетт може з'явитися в майбутньому серіалі «Мандалорец» від Джона Фавро. Ще недавно серед фанатів космосагі була теорія, що «Мандалорец» розповість історію самого Боби Фетта, однак Фавро спростував її, сказавши що дія відбуватиметься після історії Джанго і Боби Фетт. Але він цілком може з'явитися в якомусь епізоді проекту, і, тим самим, започаткувати телевселенной «Зоряних воєн» на Disney +, де серіали будуть пов'язані між собою.

А ви б хотіли побачити серіал про Бобу Фетта?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Боба Фетт може отримати свій серіал на Disney+