Лого https://uaserial.net

Дефстроук з'явиться в 2 сезоні «Титанів»

0
990

Культовий суперлиходії буде не таким, як в коміксах

У жовтні 2018 року виконавчий продюсер серіалу «Титани» пообіцяв шанувальникам, що скоро вони побачать нову версію Дефстроука - одного з класичних суперзлодіїв DC. Видання That Hashtag Show повідомляє, що Слейд Вілсон, він же Дефстроук, з'явиться в другому сезоні серіалу.

У цій версії екранізації персонажа Слейд Вілсон буде відрізнятися від того героя, якого ми звикли бачити в коміксах. Він постане у вигляді військового, чия сім'я почала розпадатися через занадто вимогливою натури самого Вілсона. Відданий і патріотичний солдат, Слейд змушений достроково піти у відставку, що змушує його йти по шляху помсти всім тим, хто, на його думку, зрадив його. Крім того, в серіалі з'являться ще два члена сім'ї Вілсон - дочка і син Слейда - Роуз (Руйнівниця) і Єрихон, які також володіють надздібностями.

Зараз студія шукає актора на роль Дефстроука - чоловіка, від 40 до 55 років, кавказької, латинської чи азіатської зовнішності.

Роуз Вілсон в коміксах була дочкою Слейда і камбоджійської принцеси Ліліан Ворт, яку врятував Дефстроук. Слейд і Ворт закохалися, а потім принцеса народила дівчинку, про яку нічого не сказала Слейд. Лілліан не розказала і своєї дочки про те, хто її батько. Через роки Роуз стала членом команди «Титанів», а потім і противником команди. Поки невідомо, яка сюжетна лінія чекає Роуз у другому сезоні серіалу.

Раніше образ Дефстроука в кіновсесвіту DC втілив Джо Манганьелло. На телебаченні Слейд Вілсон з'являвся в серіалу «Стріла», де його зіграв Ману Беннет, а в «Тайнах Смолвилля» його зіграв Майкл Хоган.

Нещодавно «Титани» увійшли до списку найкращих супергеройських серіалів за версією Rotten Tomatoes.

Знайдений актор на роль Дефстроука у другому сезоні серіалу «Титани». Його зіграє Есай Моралес ( «Озарк», «Ла бамба»).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Дефстроук з'явиться в 2 сезоні «Титанів»