Лого https://uaserial.net

«Болотна тварь» Джеймса Вана: подробиці і дата виходу

0
1 316

Офіційна назва власної платформи - DC Universe

DC обзаведуться власним стрімінговим сервісом - DC Universe, в рамках якого будуть запущено кілька мульт- і телесеріалів. У числі іншого з'явиться і «Болотна тварина», драма, що розповідає про один з важливих для DC персонажів. Вихід серіалу запланований на 2019 рік, також поруч з прем'єрою «Болотної тварі» повинні з'явитися «Титани» і «Метрополіс», причому останній буде перероблений заново. «Титани» розкажуть про команду молодих супергероїв, а сюжет «Метрополіс» буде зосереджений на фігурах Лоїс Лейн і Лекса Лютора.

Анімаційні прем'єри сервісу - «Юна справедливість: Аутсайдери» і «Харлі Квінн».

«Болотна тварина» розповість історію Еббі Тайейн, наукового-дослідника. Повернувшись до рідного дому в Луїзіані для дослідження смертоносного болотного вірусу, вона захоплюється вченим Алексом Холландом, який незабаром трагічно зникає. Еббі виявляє, що болото зберігає чимало таємниць, жахливих і дивовижних, і цілком можливо, що її коханий зовсім не мертвий, як могло здатися раніше.

Болотна тварина вже з'являлася на великих екранах: в 1982 році виходив однойменний фільм Уеса Крейвена в жанрі жахів, який отримав продовження в 1989 році у вигляді «Повернення болотної тварі».

Оновлене 13 листопада

DC наші виконавців головних ролей в «Болотної тварі». Головну чоловічу роль зіграє Енді Бін («Влада в нічному місті»). Він втілить на екранах образ Алекса Холланда, людського альтер-его Твари. Роль самого монстра виконає Дерек Мірс («П'ятниця 13-е»). Роль суперлиходія Джейсона Вудроу дісталася Кевіну Дюрану («Залишитися в живих»). Раніше стало відомо, що головну жіночу роль в проекті зіграє Крістал Рід.

Оновлене 31 березня

Стала відома точна дата виходу «Болотної тварі». Прем'єра відбудеться 31 травня.

Оновлено 18 квітня

Стало відомо, що перший сезон «Болотної тварі» був скорочений з 13 до 10 епізодів. Також з'явився перший тизер серіалу.

Оновлене 29 травня

Майкл Біч («Аквамен») приєднався до акторського складу «Болотної тварі». Він зіграє Натана Еллері - главу великої компанії, під доброзичливою маскою якого ховається людина, здатна на все для досягнення своїх цілей. Прем'єра серіалу відбудеться вже 31 травня.

Джерело: The Hollywood Reporter

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Болотна тварь» Джеймса Вана: подробиці і дата виходу