Лого https://uaserial.net

«Суспільство» Netflix 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 278

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Суспільство»

Новинка 2019 роки від Netflix «Суспільство» заінтригувала глядачів і привернула увагу критиків. Для тих, кому цікаво дізнатися все про 2 сезоні популярного серіалу, ми зібрали все, що відомо про продовження на даний момент!

Чи варто дивитися серіал

«"Сотня" зустрічає "Повелителя мух"». Так можна коротко описати незвичайний сюжет «Товариства», в якому підлітки отримують новий рівень свободи. Історія розповідає про компанію друзів, які несподівано виявляють себе в абсолютно порожньому місті, де немає ні дорослих, ні правил, всі шляхи з якого виявляються відрізані. Їм доведеться самим розібратися в тому, що трапилося, і побудувати свій власний, краще суспільство.

У серіалі знімалися Кетрін Ньютон ( «Надприродне»), Рейчел Келлер ( «Легіон»), Шон Берді, Крістін Фросет і багато інших.

Дата виходу 2 сезону

Netflix поки не оголошував про продовження серіалу на 2 сезон офіційно. Це звичайна практика стрімінгового сервісу, який часто анонсує прем'єру нових сезонів своїх шоу всього за кілька місяців до виходу.

Успіх «Товариства» практично гарантує шоу продовження. Серіал обіцяє стати одним з найпопулярніших підліткових шоу на Netflix. Приблизною датою виходу можна назвати травень 2020 року, через рік після 1 сезону.

Ми продовжимо стежити за новинами про серіал «Суспільство» разом з вами і обов'язково повідомимо, коли стане відомо більше! А вам сподобалася ця сериальная новинка? Залишайте свої відгуки та враження в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Суспільство» Netflix 2 сезон: дата виходу і перші подробиці