Лого https://uaserial.net

Стріла назавжди

0
705

Стівен Амелл розповів про своє майбутнє в телевселенной DC

Телевізійний сезон 2019/2020 напевно викличе у шанувальників всесвіту DC полярні емоції. З одного боку, їх чекає прем'єра сольника Бетвумен і грандіозний кросовер за участю персонажів п'яти телекоміксов, а з іншого - зворушливе прощання зі «Стрілою». Сьогодні зі стану каналу The CW прийшло обнадійливе звістка. Хоча серіал про Олівера Куїнн буде завершено після восьмого сезону, це зовсім не означає, що актор Стівен Амелл повісить костюм стража Стар-сіті на цвях.

Давайте уявимо, що через кілька років настане пора закінчувати якийсь інший телекомікс The CW, - сказав Амелл. - Я із задоволенням откликнись на пропозицію повернутися до образу Стріли, якщо творці всесвіту DC вирішать, що нова поява мого героя стане чимось на зразок вишеньки на торті. Я перебуваю в неоплатному боргу перед авторами цієї франшизи. Якщо їм коли-небудь що-небудь від мене потрібно, я негайно прийду на допомогу

Нагадаємо, що фінальний сезон «Стріли» отримає десять епізодів. Один з них стане частиною п'ятисерійного Супергеройське кросовера "Криза на Нескінченних Землях".

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Стріла назавжди