Лого https://uaserial.net

Зірка «Форс-мажорів» зіграє в теледрамі про космонавтів від Nat Geo

0
782

Серіал заснований на книзі Тома Вулфа

Патрік Джей Адамс отримав першу регулярну роль на телебаченні після свого виходу з «Форс-мажорів». Він зіграє головного героя в серіалі від National Geographic «Хлопці що треба» за однойменним романом Тома Вулфа.

Книга заснована на реальних подіях і розповідає про експериментальні високошвидкісних дослідженнях на базі ВПС Едвардс, і про льотчиків, яких вибрали для перших пілотованих космічних польотів на кораблях «Меркурій». Історія показує не тільки астронавтів, а й їхні сім'ї, непрості відносини з дружинами.

Адамсу дісталася роль майора Джона Гленна - шановного льотчика-випробувача і відданого сім'янина з непохитними принципами. Він - єдиний астронавт, який був відомий до проекту «Меркурій», і він відразу ж зчіплюється з Аланом Шепардом в боротьбі за те, щоб бути першою людиною в космосі.

Кіноекранізацій роману Вулфа в 1984 році отримала 4 статуетки «Оскар» за звук і саундтрек. Тоді роль Гленна зіграв Ед Харріс ( «Мир дикого заходу»).

Дія першого сезону серіалу відбуватиметься в розпал Холодної війни. Для боротьби з національним почуттям страху і занепаду уряд США задумує проект НАСА «Меркурій», який розпалив космічну гонку з Радами та миттєво зробив знаменитостями жменьку військових льотчиків-випробувачів, підживлює адреналіном. Ці люди, відомі як «Меркурій 7», стають героями задовго до того, як роблять хоч один героїчний вчинок. У центрі історичної драми, населеної глибоко людськими персонажами, Гленн і Шепард борються за право стати першою людиною в космосі.

Виробництво почнеться цієї осені у Флориді, а прем'єра відбудеться в 2020 році на National Geographic.

Наступні сезони серіалу «Хлопці що треба» розкажуть про космічну програму «Аполлон», де людство побачило одне зі своїх найбільших досягнень - людини, що ступила на Місяць - і місії за її межами.

Виробництвом займуться компанія Леонардо ДіКапріо Appian Way і Warner Horizon Scripted Television. Сам ДіКапріо стане виконавчим продюсером разом з Дженніфер Девіссон ( «вижив») і Марком Лафферті ( «Геній»), який також візьме на себе функції шоураннер. Прем'єрний епізод спродюсує і срежисує Девід Наттер ( «Гра престолів»).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Форс-мажорів» зіграє в теледрамі про космонавтів від Nat Geo