Лого https://uaserial.net

Режисери «Месників» спродюсує мультсеріал з настільної гри для Netflix

0
885

Мультсеріал буде розрахований на дорослу аудиторію

Джо і Ентоні Руссо ( «Месники: Фінал») разом з Netflix і кінокомпанією Allspark Animation працюють над анімаційним серіалом, заснованим на популярної настільної гри «Magic: The Gathering». Анімацією займеться студія Octopie Productions.

«Magic: The Gathering» - колекційна карткова гра, придумана в 1991 році американським математиком Річардом Гарфілдом. Права на неї зараз належать компанії Hasbro. Зараз випущено майже 20 тисяч карт «Magic: The Gathering».

Все що видаються карти об'єднані загальним сюжетом. В основі видань «Magic» з 1995 по 2002 рік лежав цикл літературних творів в жанрі фентезі, що оповідають про події в мультивселенной, що складається зі світів Домінарія, Фірексіясі ін. Ці світи населені людьми, іншими живими (ангелами, демонами, гоблінами, ельфами, чарівниками , розумними тваринами і рослинами) і механічними істотами. У «Magic: The Gathering» гравці виступають в ролях Міроходца - героїв і лиходіїв, які борються за перевагу за допомогою могутньої магії.

Сюжет майбутнього мультсеріалу поки не розкривається. Відомо, що центральними персонажами стали Міроходца. Проект розрахований на дорослу аудиторію і включає в себе елементи трилера і хоррора. Автори адаптації обіцяють зробити упор на драматизм і опрацювання героїв.

Брати Руссо розповіли, що самі захоплюються «Magic: The Gathering» з моменту її появи і раді можливості попрацювати над екранізацією.


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Режисери «Месників» спродюсує мультсеріал з настільної гри для Netflix