Лого https://uaserial.net

Фанати «Стріли» запустили збір коштів, щоб попрощатися з серіалом на Таймс-сквер

0
1 052

Шанувальники серіалу хочуть викупити рекламу на Таймс-сквер, щоб віддати належне перед фіналом

Минулого тижня було оголошено, що 8 сезон «Стріли» DC стане останнім. Серіал каналу The CW закінчить трансляцію восени. Після появи цієї хвилюючої новини багато, і актори, і творці, і, звичайно, фанати почали дискусію на тему закриття шоу і його вкладу в індустрію і історію супергеройських серіалів.

Компанія шанувальників вирішили почати збір грошей на оренду рекламного щита на Таймс-сквер, щоб гідно попрощатися з улюбленим серіалом. Їх підтримав провідний актор Стівен Амелл:


Фанатська «традиція» створювати різні акції для залучення уваги до серіалу широко поширена саме серед закритих серіалів. Так, фанати «Шибайголови» створили петицію з проханням скасувати рішення Netflix, а потім орендували рекламний щит на Таймс-сквер з цією ж метою. Шанувальники серіалу «Простір» замовили літак з написом «# СпасемПространство» (#SaveTheExpanse) - і це дійсно допомогло. Звичайно, варто враховувати, що «Стрілу» не врятує ніяка акція - плани на серіали всесвіту «Стріли» гранично ясні і продумані наперед.

Широкий жест відданого фан-спільноти, чи не так? Однак і тут не обійшлося без спірних моментів і навіть скандалів. Справа в тому, що кампанія називається «Оригінальна команда Стріли навіки» ( «OTA Forever»), тобто, вона присвячена трійці початкових героїв Оліверу Квін, Фелісіті Смоук і Джону Діґл, і виключає увійшли в команду Стріли пізніше Тею Куїн і Роя Харпера. Деталі підтверджують, що з якихось причин запланована рекламна кампанія навмисно буде зосереджена лише на 3 головних героїв, ігноруючи інших.

На даний момент шанувальники зібрали більшу частину необхідної суми в 12 тис. Доларів США - 10 тис. Частина грошей піде на благодійність.

Що ви думаєте про збір коштів на рекламний щит і благодійність в честь серіалу? Поділіться думкою в коментарях нижче!

Наступний 16 епізод 7 сезону вийде 19 березня. У 8 сезоні буде 10 серій, які завершаться кросовером «Криза на Нескінченних Землях». З чуток, саме тоді Олівер загине!


Название серии Серия выходит Создатели
«Борьба ставок» 2 апреля Режиссер — Эндрю Каш; сценарист — Кето Симидзу
Автор: Юлія Будріна

Новини серіалу

Всі новини
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фанати «Стріли» запустили збір коштів, щоб попрощатися з серіалом на Таймс-сквер