Лого https://uaserial.net

«Карнавальна галас» з Карою Делевінь і Орландо Блумом: подробиці

0
877

Кара Делевінь (фільми «Валеріан і місто тисячі планет», «Загін самогубців») слідом за Орландо Блумом влилася в акторський склад фентезійного трилера «Карнавальної галасу»

Події восьмисерійного неовікторіанского детективного нуара розгортаються в мегаполісі, де люди уживаються з різними казковими істотами, що бігли з розорених війною земель. Напруга між корінними жителями Бурга і іммігрантами росте, погрожуючи катастрофою. І на додаток до всіх бід в місті завівся серійний вбивця; але інспектор поліції Райкрофт Філострет (Блум) вже йде по його сліду.

Делевінь зіграє танцівницю віньєти Стоунмос - біженку з чарівної країни, що знайшла в Бурге притулок і роботу. Але і тут дівчині доводиться нелегко: вона змушена миритися з людськими забобонами і зберігати таємниці, що послідували за нею з рідних місць.

Всі вісім епізодів знімає Пол Макгіган ( «Шерлок»). Сценарій пише Рене Ечеваррія ( «Темний ангел», «4400») за оригінальною ідеєю Гільєрмо дель Торо. Виконавчими продюсерами проекту виступають Блум, МакГіган і Тревіс Бічем ( «Тихоокеанський рубіж»). Виробництво на контролі у Legendary Television.

Зйомки почнуться цієї осені, а прем'єра відбудеться на Amazon в 2019 році.

Оновлене 3 червня

Amazon поділилися першим тизером серіалу «Карнавальна галас» і оголосили дату виходу. Проект з Орландо Блумом і Карой Делевінь вийде 30 серпня 2019 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Карнавальна галас» з Карою Делевінь і Орландо Блумом: подробиці