Лого https://uaserial.net

«Убивчий клас» офіційно закритий і 2 сезон не буде врятований іншим каналом

0
1 552

2 сезону серіалу «Убивчий клас», що закінчився кліфгенгер, що не буде

1 сезон серіалу «Убивчий клас» (інший переклад - «Академія смерті») завершився на 10 серії, і шанувальники з нетерпінням чекають новин про продовження. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні серіалу, щоб поділитися з вами!

Про що серіал

«Убивчий клас» є екранізацією однойменних коміксів, а продюсерами виступили брати Руссо, які зняли такі фільми, як «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Фінал». Історія розгортається навколо елітної школи для дітей злочинців і вбивць, в якій вчать справжніх майбутніх лиходіїв. Однак головний герой Маркус потрапив сюди випадково і зовсім не хоче йти второваною кривавої стежці. Чи вдасться йому вирватися з порочного кола? Дізнайтеся цілих 7 причин подивитися цей серіал в нашому окремому матеріалі, якщо ще не зробили цього.

Дата виходу 2 сезону

Syfy поки не оголосив про продовження «вбивчий класу» на 2 сезон. Однак переживати рано: стрімінговие сервіси часто не поспішають анонсувати продовження своїх серіалів заздалегідь. І критики, і фанати в один голос стверджують, що 2 сезону бути! Залишається сподіватися, що прогнози збудуться найкращим чином.

Оновлене 5 червня

На жаль, Syfy закрив серіал після 1 сезону. Вважається, що на дане рішення вплинула публікація серіалу в Інтернеті, і його вже після прем'єри дивилося безліч людей, яких не врахували в офіційних рейтингах. На щастя, Sony хоче віддати шоу іншому каналу! Творці серіалу стверджують, що твердо мають намір роздобути 2 сезон, а з підтримкою Sony це зовсім не так складно, як було, наприклад, з «Люцифером».

Таким чином, «Убивчий клас» не повернеться на Syfy, але ми продовжимо стежити за його долею, і вже скоро з'являться новини, які порадують фанатів.

А вам сподобався новий серіал? Не забудьте залишити побажання про сюжет і персонажів наступного сезону і поділитися своїми враженнями, написавши відгук! Ви також можете підтримати кампанію з порятунку убитих героїв.

Оновлене 25 червня

«Убивчий клас» закрите остаточно, і шоураннер Рік Ремендер поділився переживаннями в Твіттері, оголосивши, що серіал не переїде на інші ресурси, так як йому не вдалося знайти новий будинок. В якості альтернативи він запропонував фанатам, охочим дізнатися продовження, прочитати комікси. Ремендер був дуже схвильований, коли Syfy оголосив про скасування 2 сезону, і можна не сумніватися, що він зробив все можливе для повернення «вбивчий класу» на екрани.

А вам сподобався новий серіал? Не забудьте поділитися своїми враженнями, написавши відгук!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Убивчий клас» офіційно закритий і 2 сезон не буде врятований іншим каналом