Лого https://uaserial.net

«Болотна тварина»: Фанати почали кампанію на підтримку закритого серіалу

0
689

Шанувальники серіалу DC «Болотна тварина» не збираються здаватися

Зовсім недавно серіал «Болотна тварина» за коміксами DC виявився в трясовині вельми спірною ситуації: про його закриття стало відомо після показу всього 1 серії!

У відповідь на це фанати запустили кампанію #SaveSwampThing в соціальних мережах, і вона швидко набирає обертів, стаючи популярною в Твіттері. Тоді як деяким серіалів необхідні цілі сезони, щоб роздобути армію шанувальників, «Болотної тварі» вистачило всього лише пілотного епізоду, а це говорить про великий потенціал історії.

Більшість фанатів в соцмережах вважають рішення DC і Warner Bros. м'яко кажучи дивним. Деякі навіть вважають, що те, що відбувається сильно вплине на репутацію стрімінгового сервісу DC Universe. Вони відзначають гідний пілот, акторську гру, відмінний грим і костюми, а також похмуру естетику як вагомих аргументів проти скасування серіалу, і співчувають акторам, які втілили цих персонажів на екрані, тільки щоб дізнатися про неналежне закриття, а також нагадують про високі оцінках критиків.

Шанувальники коміксів DC згадали ситуацію з серіалом «Костянтин», який свого часу теж намагалися врятувати. Однак можна припустити, що без підтримки фанатів Костянтин не отримав би постійну роль в складі команди «Легенд завтрашнього дня», так що все було не зовсім марно.

На жаль, вірогідність, що серіал перейде на інший канал або сервіс, вкрай мала. Хоча в її користь говорить те, що WB, на відміну від Disney, поки не прагне зібрати всіх своїх героїв тільки у себе під крилом, з огляду на процвітання всесвіту «Стріли» на каналі The CW.

Ми переживаємо за долю «Болотної тварі» разом з вами. Скасування після 1 серії ... це жорстоко по відношенню до всіх, хто чекав на вихід серіалу з моменту його анонсування.

Наступний 3 епізод першого і останнього сезону вийде на екрани 14 червня. Ми продовжимо тримати вас в курсі розвитку подій.


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Болотна тварина»: Фанати почали кампанію на підтримку закритого серіалу