Лого https://uaserial.net

У Росії знімають свій серіал «Чорнобиль» з КДБ і американськими шпигунами

0
996

Російський телеканал НТВ анонсував власний серіал «Чорнобиль»

«Чорнобиль» від найбільшого американського каналу HBO привернув увагу всього світу до катастрофи, що сталася в СРСР багато років назад. Незважаючи на те, що він став найпопулярнішим серіалом в історії на IMDb і полюбився як критикам, так і глядачам, у нього знайшлися опоненти. Втім, це не дивно, з огляду на підставі на реальних подіях і животрепетну тематику.

Хоча серіал ніколи не називали документальним, він вельми достовірний для художнього твору, згідно з усіма джерелами, включаючи думку самих ліквідаторів аварії. Але з цим згодні не всі. Деякі глядачі незадоволені самим фактом того, що його зняли за кордоном, адже ця тема просто зобов'язана бути розкрита саме в країнах, колись безпосередньо постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС.

Натхненний успіхом іноземного телевізійного феномена, телеканал НТВ вирішив зняти власну версію. Як повідомляється, зйомки під керівництвом режисера Олексія Мурадова вже почалися і ведуться в Білорусі. З чуток, на цей проект Міністерством культури було виділено 30 млн рублів.

Судячи з джерел, сюжет буде суто художній і розповість про одну з теорій змови навколо катастрофи, яких існує чимало. У ньому винуватцями аварії стануть шпигуни з ЦРУ, а хоробрий агент КДБ спробує перешкодити їм поодинці.

Це не перший російський серіал, переосмислює трагедію в Чорнобилі в новому ключі. Раніше на екрани виходив містичний «Чорнобиль. Зона відчуження »від каналів ТНТ і ТВ3, який виявився успішним настільки, що отримав незапланований спочатку 2 сезон. Поки не ясно, чому було вирішено відхилитися від історичної складової, але можна припустити, що причина криється в бажанні зробити майбутню картину більш видовищними і епічності. Так чи інакше, хочеться вірити, що цей підйом радянської теми послужить стимулом для наших кіноробів, адже в історії Росії і СРСР відбувалося чимало гідних освітлення подій.

А ви плануєте подивитися російську версію? Діліться своїми думками в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У Росії знімають свій серіал «Чорнобиль» з КДБ і американськими шпигунами