Лого https://uaserial.net

Зірка «Спадщини» Метт Девіс говорить про повернення Керолайн Форбс

0
1 390

Чи повернеться Кендіс Кінг в ролі Керолайн Форбс в 2 сезоні серіалу «Спадщина»?

У шанувальників спін-офф «Спадщина» є безліч бажаних речей, яких з нетерпінням чекають у всесвіті «Щоденників вампіра». Одним з таких моментів є повернення Керолайн, постійної героїні оригінального серіалу, що з'являлася і в попередньому спін-офф «Стародавні».

Керолайн незмінно описується як любляча мати і активна учасниця життя школи Сальваторе і міста Містик-Фоллс. Так чому вона так довго відсутній в серіалі про нове покоління, особливо з огляду на, наскільки важко їх розлука впливає на Ліззі?

На презентації TVLine Метта Девіса, який зіграв Ріка, запитали, що про думає про повернення Керолайн:

Я б хотів, щоб вона пріехала.Кендіс - мама, і зараз вона насолоджується відпочинком. Вона завжди може повернутися, якщо для неї знайдеться робота, тому що Керолайн була б відмінним доповненням до нашої історії.

Для тих, хто не стежить за багаторічними пригодами безсмертних вампірів, нагадаємо, що Керолайн є сурогатною матір'ю Ліззі і Джозі Зальцман, виносивши і народивши їх за допомогою магії після смерті дружини Ріка Зальцмана Джо від рук її брата-близнюка Кая. Вона виховує дівчаток разом з Ріком. В 1 сезоні серіалу «Спадщина» про неї згадували, говорячи, що вона поїхала з якихось важливих справ.

У минулому році шоураннер Джулі Плек згадувала, що відсутність Керолайн є однією з довгострокових загадок серіалу, яку одного разу обов'язково розкриють глядачам. Вона також вважає, що спорідненість близнят Зальцман з вбивцею їх біологічної матері Каєм Паркером може становити велику загрозу. Так що повернення Кая в доступному для огляду майбутньому також цілком можливо.

Ймовірно, більшість персонажів «старого покоління» були вбиті або забрані на задній план тому, що актори хотіли б продовжити кар'єру поза світом «Щоденників вампіра». Так, свята трійця Ніна Добрев, Йена Соммерхолдер і Пола Уеслі випустили або скоро випустять нові проекти, і це тільки початок.

«Спадщина» повернеться на екрани з новим сезоном цієї осені. Ми продовжимо тримати вас в курсі про новини та події!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Спадщини» Метт Девіс говорить про повернення Керолайн Форбс