Лого https://uaserial.net

«Любов, смерть і роботи» 2 сезон дата виходу

0
2 028

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону мультсеріалу «Любов, смерть і роботи»

«Любов, смерть і роботи» продовжив нелегку справу Netflix по завоюванню ніші мультсеріалів «дорослим» контентом, отримавши відмінні відгуки від критиків і глядачів, оцінили неймовірну анімацію і креативний підхід. Ми зібрали все, що на сьогоднішній день відомо про 2 сезоні серіалу, щоб поділитися з вами!

Чи варто дивитися «Любов, смерть і роботи»

Мультсеріал «для дорослих» в жанрі антології від Девіда Фінчера і Тіма Міллера має безліч позитивних якостей, які роблять його обов'язковим до перегляду як для любителів мультиплікації або фанатів творчості Фінчера і Міллера, так і для самих різних глядачів.

Великим плюсом є і формат антології, який дозволив поєднати в один серіал безліч не пов'язаних один з одним історій. Це означає, що дивитися шоу можна не як безпосередньо серіал, а як окремо взяті мультфільми. 18 короткометражних анімаційних кінокартини увійшли в 1 сезон.

Дата виходу 2 сезону

Успіх 1 сезону дозволяє припустити, що Netflix побажає зберегти серіал, навіть якщо шоураннер не будуть зацікавлені в продовженні. Ми будемо тримати вас в курсі розвитку подій і повідомимо, як тільки стануть відомі підтверджені факти.

У разі продовження 2 сезон вийде не раніше, ніж через рік після прем'єри. Крім того, вважається, що на роботу з мультиплікацією, навіть комп'ютерної, потрібно більше часу, ніж на зйомки серіалів з акторами, так що вихід можуть затримати на невизначений період.

Оновлене 10 червня

«Любов, смерть і роботи» продовжено на 2 сезон офіційно! Залишається сподіватися, що продовження вийде швидше раніше, ніж пізніше.

А вам сподобався 1 сезон анімаційного альманаху? Поділіться враженнями в коментарях, а також не забудьте залишити відгук, щоб допомогти іншим глядачам при виборі серіалу для перегляду!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Любов, смерть і роботи» 2 сезон дата виходу