Лого https://uaserial.net

«Життя матрьошки» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
915

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Життя матрьошки» («Матрьошка»)

«Життя матрьошки» (або «Матрьошка») - це чергова новинка Netflix, що отримала вкрай позитивні відгуки як від глядачів, так і від критиків. Світ з нетерпінням чекає продовження пригод Наді, і тому ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні, щоб поділитися з вами!

Про що серіал

Концептуальна комедія і науково-фантастична драма в одному, «Життя матрьошки» розповідає про жінку на ім'я Надя, яка страждає від безлічі шкідливих звичок і залежностей, включаючи наркотики. Ми зустрічаємо Надю на порозі її 36-річчя, але в її повсякденному, наповненою вечірками життя відбувається щось, що перевертає все з ніг на голову. Історія, що починається в дусі таких фільмів, як «День бабака» або навіть «Щасливого дня смерті», перетворюється в заплутаний і чарівно-реалістичний квест.

Дата виходу 2 сезону

На сьогоднішній день Netflix поки не продовжив серіал офіційно. Однак творці вже анонсували, що «Життя матрьошки» запланований як серіал на 3 сезону! Це означає, що у, здавалося б, завершеного сюжету має бути як мінімум 2 продовження.

Звичайно, можна не сумніватися, що стрімінговий сервіс не упустить шансу замовити 2 сезон такого успішного і перспективного проекту. Ми продовжимо тримати вас в курсі новин про улюбленому серіалі і обов'язково відновимо інформацію, як тільки стане відомо більше.

Оновлене 12 червня

Серіал офіційно продовжили на 2 сезон! Матрьошка повернеться, швидше за все, в наступному 2020 році.

А вам сподобався цей цікавий серіал? Як ви думаєте, чому він названий на честь російської матрьошки? Пишіть про свої враження і припущеннях в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Життя матрьошки» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці