Лого https://uaserial.net

«Розкажи мені казку» продовжено на 2 сезон

0
1 696

Серіал «Розкажи мені казку» отримає продовження

Серіал про казкові сюжети в сучасному світі «Розкажи мені казку» отримав продовження на 2 сезон! Цікаво, що це сталося ще до завершення 1 сезону.

Психологічний трилер, заснований на казках про «Червону шапочку», «Трьох поросят» і «Гензель і Гретель», повністю перевертає ваше уявлення про знайомих з дитинства сюжетах. Адже, на відміну від історій минулого, в наші дні небезпека чекає на кожному кроці, залишаючись надійно прихованої за маскою довіри і благополуччя.

В адаптації популярного мексиканського шоу знялися серіальні зірки: Пол Уеслі з «Щоденників вампіра», Даніель Кемпбелл з «Давніх», Майкл Реймонд-Джеймс з «Одного разу в казці», Кім Кеттролл з «Сексу у великому місті» та інші.

У 2 сезоні будуть показані зовсім інші персонажі і казки - серіал стане антологією. Подібний формат дозволить творцям нескінченно довго продовжувати шоу життя.

Фінальна серія 1 сезону вийде 4 січня. Нові серії виходять щоп'ятниці.

Оновлене 13 червня

Стало відомо, що другий сезон серіалу «Розкажи мені казку» розповість три історії принцес з казок - «Красуня і чудовисько», «Спляча красуня» і «Попелюшка». Пол Уеслі повернеться в продовженні.

Оновлене 25 вересня

Призначено дату виходу 2 сезони - 6 грудня 2019 року. Даніель Кемпбелл повернеться разом з Уеслі і виконає провідну роль, а крім неї до касту приєднаються зірки серіалу «Джессіка Джонс» Керрі-Енн Мосс («Матриця») і Ека Дарвілл.


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Розкажи мені казку» продовжено на 2 сезон