Лого https://uaserial.net

Netflix працює над адаптацією серії книг «Хроніки Нарнії»

0
771

Стрімінговий сервіс створить не тільки серіали, але і нові фільми по всесвіту Клайва Льюїса

Netflix відправляється в Нарнію! Стрімінговий гігант оголосив про підписання багаторічного контракту з компанією CS Lewis, який ознаменує початок роботи над кіно- і телепроектами по улюбленої мільйонами серії дитячих книг «Хроніки Нарнії».

Цикл повістей в жанрі фентезі «Хроніки Нарнії» розповідає про чарівну країну, в яку через чарівний прохід в шафі потрапляє четверо звичайних дітей. Виявляється, що саме їм судилося здійснити пророцтво і звільнити Нарнію від злої магії Білої Чаклунки.

Варто відзначити, що романи Клайва Льюїса вже неодноразово екранізувалися як в якості мультфільмів, так і повнометражних голлівудських проектів. Багатьом запам'яталася трилогія фільмів, початок якої поклала картина «Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка і чарівна шафа» 2005 року, де в ролі чаклунки виступила Тільда ​​Суїнтон, а в ролі містера Тумнуса - Джеймс Макевой. Трейлер останнього фільму трилогії, «Хроніки Нарнії: Підкорювач зорі», що вийшов на екрани в 2010 році, ви можете побачити нижче.

В цілому з моменту появи у пресі в 1950-х роках серія фентезійних книг Клайва Льюїса розійшлася по всьому світу в кількості більше 100 мільйонів копій. Угода з Netflix безпрецедентна, оскільки це перший випадок, коли права на все книги серії віддані в одні руки.

Раніше ходили чутки про 4 фільмі з уже початої серії екранізацій Disney під назвою «Хроніки Нарнії: Срібне крісло». У крісло режисера пророкували Джо Джонстона ( «Джуманджі»). Судячи з усього, тепер цим планам не судилося втілитися в життя.

Ми будемо тримати вас в курсі і обов'язково відновимо інформацію, як тільки Netflix офіційно анонсує перший із запланованих проектів!

Оновлене 14 червня

Проекти Netflix по «Хроніки Нарнії» поступово зсуваються з мертвої точки. Напередодні стало відомо, що стрімінговий гігант призначив Меттью Олдріча («Таємниця Коко») креативним архітектором всієї франшизи по книгам Льюїса, в яку увійдуть не тільки серіали, а й повнометражні фільми.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Netflix працює над адаптацією серії книг «Хроніки Нарнії»