Лого https://uaserial.net

«Джессіка Джонс» подарувала завершення «Люку Кейджу» і «Залізній кулаку» в 3 сезоні

0
744

«Джессіка Джонс» повернула Люка Кейджа і Залізного кулака завдяки камео в фінальному 3 сезоні

3 сезон «Джесіки Джонс» став останнім в історії серіалів Marvel на Netflix, і більше ми не побачимо Захисників разом. Однак серіал з честю витримав випробування на звання глобального завершення, нехай і трохи, але показавши фанатам долю двох інших супергероїв, Люка Кейджа і Залізного кулака.

Обережно, спойлери!

Люк Кейдж в законі

Кейдж з'являється в останній серії сезону в абсолютно новому амплуа. Він приходить до Джесіці в новому представницькому костюмі, щоб переконати її в необхідності крайніх заходів проти членів своєї сім'ї, якщо це буде потрібно для героя і світу. Нагадаємо, що сам Люк бився зі своїм зведеним братом Уіллісом, другим злодієм 1 сезону його сольного серіалу. А оскільки це кіновсесвіту Marvel, для переконливості він розповідає Джесіці, що відправив злочинця в морську в'язницю, яка згадувалася в фільмі «Перший Месник: Протистояння».

Хоча Майк Колтер і не затримався в якості камео, це перший раз, коли ми бачимо його після закінчення 2 сезону, тому навіть настільки невелика сцена важлива для шанувальників персонажа. Якщо судити по його зовнішньому вигляду, справи у Люка йдуть відмінно. Він залишається главою Гарлемського Рая. В кінці 2 сезону Люк переміг лиходіїв і успадкував його від Мерайї. На жаль, це означає, що супергероєві доведеться забруднити руки, адже ніхто не може правити підпільним світом Гарлема, залишаючись чистим. Тепер ми знаємо, що у новому фільмі Люка все добре і він як і раніше тримає ситуацію під контролем.

Що щодо Залізного кулака?

Денні Ренд отримав лише невелику згадка, і хоча фанати залишилися незадоволені, тепер вони можуть бути впевнені, що він все ще існує в часі Джесіки.

У 6 серії 3 сезону «Джесіки Джонс» Джері Хогарт втрачає контракт з Rand Enterprises, хоча раніше компанія була її клієнтом. Вона каже, що Денні ніколи б на це не погодився, але її конкурент парирує: «Денні Ренд був в якомусь відпустці, так що правління прийняло це рішення вчора».

2 сезон «Залізного кулака» завершився кліфгенгер. У ньому Денні вирушає за кордон на пошуки свого попередника, який мав здібностями Залізного кулака.

Це невелика втіха для глядачів закритих на Netflix серіалів. Існує надія, що перемоги на премії «Еммі» зможуть дати їм примарні шанси на продовження від Disney, особливо «Шибайголова», фанати якого вже почали кампанію на підтримку. Правда, сцена бою, знята одним дублем, на яку багато хто покладав надії, не пройшла попередній відбір на «Еммі».

А ви помітили відсилання і камео в новому 3 сезоні? Поділіться враженнями від перегляду в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Джессіка Джонс» подарувала завершення «Люку Кейджу» і «Залізній кулаку» в 3 сезоні