Лого https://uaserial.net

Ніна Добрев зізналася, що не ладила з Полом Уеслі на зйомках «Щоденники вампіра»

0
864

У Стефана Сальваторе і Олени Гілберт була одна з кращих історій кохання на телебаченні, але за словами Ніни Добрев, вони з Полом Уеслі не відразу порозумілися.

У новому епізоді подкасту Directionally Challenged, який ведуть колишні зірки «Щоденників вампіра» Кендіс Кінг (Керолайн Форбс) і Кайла Юелл (Віккі Донован), Ніна розповіла про той час, коли вона працювала над серіалом і про відносини з колегою Уеслі під час зйомок першого сезону.

Ми з Полом не ладили на початку шоу. Я поважала його, але він мені не подобався. Я пам'ятаю, що після виходу серіалу в ефір мене постійно запитували, зустрічаємося ми в реальному житті. Всі вважали, що між нами приголомшлива хімія. Тепер я розумію, що між любов'ю і ненавистю дуже тонка грань. Ми так сильно зневажали один одного, а багато брали це за любов. Насправді ми просто не ладили перші п'ять місяців зйомок.

Добрев досі пам'ятає той, що Уеслі сказав їй на самому початку їх роботи: «Пол підійшов до мене під час зйомок пілотного епізоду, я не пам'ятаю, чи було це на знімальному майданчику, або коли ми всі якось тусувалися ввечері .. . він подивився на мене і сказав: "Десять років по тому, коли ми не будемо зніматися в цьому шоу, ти дійсно будеш нудьгувати на мене. ти будеш сумувати за цих часів, ти будеш озиратися на ці славні старі деньки і ми будемо цінувати один одного через 10 років"".

«Він був страшенно прав», - каже Добрев. «В результаті ми налагодили свої відносини. І, я думаю, з усіх акторів "Щоденників вампіра" я бачу його і тусуюсь з ним більше, ніж з іншими. Ми дійсно дуже близькі, ми часто зависаємо разом, ми дуже хороші друзі і мені подобається його дружина. Забавно, як все змінилося, адже я ніколи не думала, що він стане одним з моїх кращих друзів ».

Актриса спробувала пояснити, чому хімія між ними виникла не відразу: «Коли ви працюєте з кимось пліч-о-пліч протягом довгого часу, дратувати починають будь-які дрібниці. Це немов відносини. Ми ніби були одружені: ми бачилися щодня, цілувалися і все таке, і при цьому ніякого сексу. Загалом, справжній шлюб ».

Після «Щоденників вампіра» професійні шляхи Добрев і Уеслі розійшлися. Ніна нещодавно знялася в ситкомі «Сім'я», а Пол знімається в антології «Розкажи мені казку». Це не заважає друзям бачитися і на знімальному майданчику - під час зйомок «Сім'ї» Уеслі влаштував сюрприз Добрев.

Раніше виконавиця ролі Олени Гілберт розповіла, чи сподобався їй фінал «Щоденників вампіра».

А ви помічали неприязнь між Ніною і Полом в першому сезоні?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Ніна Добрев зізналася, що не ладила з Полом Уеслі на зйомках «Щоденники вампіра»