Лого https://uaserial.net

«Гаваї 5.0» 10 сезон дата виходу

0
1 561

Оголошена дата прем'єри десятого сезону «Поліції Гаваїв»

Не встигли серіаломани проводити улюблених героїв на літні канікули, як керівники американських каналів почали готуватися до наступного телесезону. Першою з провідних ефірних мереж США свій розклад на 2019-2020 роки вивісила корпорація CBS. Наших глядачів, звичайно ж, особливо цікавить доля ювілейного сезону «Поліції Гаваїв». Як стало відомо, команда Стіва МакГаррета (Алекс О'Локлін) і Денні Вільямса (Скотт Каан) повернеться на варту спокою жителів райського острова в кінці вересня.
Серіал дебютував в ефірі CBS у вересні 2010 року. «Поліція Гаваїв» відразу пробилася в Книгу рекордів Гіннесса як найуспішнішою новинки в історії північноамериканського ТВ: серію "Цунамі" першого сезону подивилися рекордні для серіалу-дебютанта 19,34 мільйона глядачів.

У минулому сезоні команда «Поліції Гаваїв» досягла гросмейстерської позначки в 200 серій. За дев'ять років в ефірі серіал не тільки виграв пару десятків престижних теленагорода, але і зарекомендував себе як один з головних хітів CBS. Досить сказати, що середня кількість глядачів кожного сезону ще ніколи не опускалося нижче позначки в 10 мільйонів.

Прем'єра десятого сезону «Поліції Гаваїв» відбудеться 27 вересня.

Джерело: TV Guide

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Гаваї 5.0» 10 сезон дата виходу