Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Спадщини» Джулі Плек обіцяє нам старого вампіра в 2 сезоні

0
899

Творець серіалу «Спадщина» з всесвіту «Щоденників вампіра» інтригує новим старим вампіром в 2 сезоні

«Спадщина» як спін-офф продовжує традиції «Щоденників вампіра» і «Давніх», але при цьому не боїться робити абсолютно нові і неординарні знахідки. Так, формат «монстра тижня» припало до вподоби і глядачам, і шоураннер серіалу Джулі Плек, яка хотіла б зберегти його в майбутньому.

Але Плек не збирається повністю забувати про вампірську складову своєї телевселенной. І в 2 сезоні, за її словами, шанувальникам буде кого любити.

Творець шоу обіцяє більше надприродних істот в прийдешньому продовженні, і одним з них стане новий старий вампір, вірніше, древній. Стародавні вампіри живуть багато сотень років, і чим старше вони стають, тим сильніше їх здатності, а найпершими з них було відоме сімейство Майклсон, спадкоємицею якого і є Хоуп.

Ми такі раді новому персонажу, якого збираємося представити глядачам. Ми дійсно хочемо привезти старого, дуже старого вампіра. У нашій школі було правило, що вампіри, які в неї ходять, повинні бути справжніми підлітками ... а не столітніми дідами, тому що тоді вийшла б дуже моторошна математика. Але ми хочемо представити вампіра, якого висушили, коли йому було 17 років, може бути, в 15 столітті, а тепер він прокидається в 21 столітті і розуміє, що всі правила життя вампірів змінилися, і що він не вписується в цей сучасний світ.

Фанати сподіваються, що це буде камео когось із попередніх вампірських серіалів Плек, але в них, насправді, було не так вже й багато настільки древніх вампірів. Найімовірніше, нас очікує справжня свіжа кров.

А ви хотіли б побачити вже знайомих вампірів в школі Сальваторе? Обмінюйтеся думками в коментарях нижче! Серіал повернеться на екрани з 2 сезоном, точна дата виходу вже відома.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Спадщини» Джулі Плек обіцяє нам старого вампіра в 2 сезоні