Лого https://uaserial.net

Десятого «Доктора Хто» покажуть в кіно на честь десятиліття догляду Девіда Теннанта

0
762

Фінал історії Десятого «Доктора Хто» буде показаний в кінотеатрах за кордоном

Для кожного з хувіан існує свій епізод «Доктора Хто», який є найбільш емоційним і улюбленим. І, схоже, у деяких з фанатів Десятого Доктора скоро з'явиться можливість в прямому сенсі згадати молодість. BBC оголосив про прокат спеціального епізоду «Кінець часу» в кінотеатрах по всій Великобританії.

«Кінець часу» став заключною серією за участю Доктора, якого зіграв Девід Теннант. У ньому знову повертається головний ворог Доктора Майстер (Джон Сімм), а також Роза (Біллі Пайпер), капітан Джек Харкнесс (Джон Барроумен) та інші супутники, включаючи Донну Ноубл (Кетрін Тейт). Це різдвяний двосерійний фінал для довгожителя в ролі Доктора і останній сценарій першого шоураннер відновленого серіалу Рассела Т. Девіса.

Показ «Кінця часу» приурочений до десятирічної річниці прощання з Девідом Теннантом у всесвіті «Доктора Хто». Серія вийшла в січні 2010 року. Прокатну версію покажуть 7 серпня о 7 вечора за місцевим часом. Шанувальники не тільки побачать якісний здвоєний епізод, а й нове ексклюзивне інтерв'ю з Девідом Теннантом про те, як роль Доктора вплинула на його життя і кар'єру. Нагадаємо, зовсім недавно BBC знову зняв актора в черговому культовому проекті «Добрі знамення» по книзі Террі Пратчетта і Ніла Геймана, де було знайдено чимало відсилань на Доктора, а найближчим часом зіграє в процедурале від Netflix.

Для деяких людей ви назавжди залишаєтеся Доктором, і це унікальний досвід, - повідомив Теннант на конференції на початку цього року.

Для глядачів нашого півкулі це відмінний привід згадати епоху Десятого і переглянути «Кінець часу».

А ви хотіли б побачити Десятого на великому екрані? Зовсім скоро він разом з Донною продовжить свої пригоди в аудіопьесе.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Десятого «Доктора Хто» покажуть в кіно на честь десятиліття догляду Девіда Теннанта