Лого https://uaserial.net

«Про чудовий новий світ» Олдоса Хакслі стане серіалом

0
1 148

Знаменитий сатиричний роман «Про чудовий новий світ» буде екранізований

Класична антиутопія Олдоса Хакслі відправляється в чудовий USA Network!

Адаптація науково-фантастичного роману «Прекрасний новий світ» з'явиться на малих екранах. Шоураннер стане Девід Уінер, відомий завдяки серіалам «Повернення додому», «Дивний ангел», «Бійтеся ходячих мерців» і «Плоть і кістки». Режисер пілотного епізоду - Оуен Харріс ( «Чорне дзеркало: Сан-Джуніпер»). Виробництвом займуться Universal Content Productions і Amblin Television.

Проект розроблявся понад 3 років, починаючи з травня 2015 року, коли про плани стало відомо вперше. Спочатку серіал мав вийти на Syfy. З тих пір змінилися як шоураннер, так і режисер і продюсери.

Сюжет «Прекрасний новий світ», спочатку замислюється як сатири книги, присвячений суспільству споживання майбутнього. Кастова система тримає людство в їжакових рукавицях, а культ задоволень переконує людей сліпо слідувати встановленим порядкам. Головні герої випадково опиняються поза звичною «цивілізації» і стають мимовільними учасниками вспизнувшего повстання. Цікаво, що автор написав своєрідне есе через майже 30 років після публікації роману, в якому міркував про те, що наше суспільство стрімко рухається до описаного в романі, причому набагато швидше, ніж він припускав.

Зйомки будуть проходити в Великобританії. Дата виходу поки невідома, але ймовірно, що екранізацію не варто чекати до 2020 року.

Оновлено 18 квітня

Одну з головних ролей в телеадаптаціі роману Хакслі отримав Олден Еренрайк ( «Хан Соло: Зоряні війни. Історії»).

Офіційний синопсис говорить, що в центрі історії виявляться жителі Нового Лондона Бернард Маркс і Ленайна Краун, які відправляються у відпустку за межі своєї утопії, в Дикі землі, де виявляються втягнуті в жорстокий світ повстання. Від розправи пару рятує Дикун Джон (Еренрайк), який збігає разом з ними в Новий Лондон. Поява чужинця загрожує зруйнувати стабільність утопічного суспільства.

Прем'єра відбудеться в наступному році.

Оновлено 1 червня

Головну жіночу роль у телеекранізації роману Олдоса Хакслі отримала Джесіка Браун-Фіндлі ( «Куртизанки»). Вона зіграє Ленайну Краун - представницю касти бета плюс, медсестру з інкубатора, де вирощують людей.

Оновлене 21 червня

Демі Мур приєдналася до акторського складу екранізації роману «Прекрасний новий світ». Вона зіграє Лінду - зухвалу і працелюбну мати Дикуна Джона.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Про чудовий новий світ» Олдоса Хакслі стане серіалом