Лого https://uaserial.net

Зірка «Болотної тварі» підтримує петицію з порятунку серіалу DC Universe

0
1 011

Актор Дерек Мірс виступив проти закриття серіалу «Болотна тварина» після 1 сезону

Менш ніж через тиждень після прем'єри 1 епізоду новинки DC Universe «Болотна тварина» стало відомо, що стрімінговий сервіс закриває серіал. Ситуацію загострили різні чутки щодо причин такого рішення, що курсували в Мережі.

Про всяк випадок нагадаємо, що офіційною причиною скасування 2 сезону стала зміна політики Warner Bros. Після покупки компанії AT & T, через що сталася невелике переорієнтування тематики контенту і новинка була визнана занадто похмурою. Всі спекуляції щодо підвищених податків, брак коштів і т. д. На даний момент нічим не підтверджені, як би «жовта преса» не затверджувала зворотне.

DC Universe навіть довелося робити заяву про те, що з ними все в порядку і тільки недавно відкритий сервіс не збираються закривати.

Так чи інакше, з тих пір «Болотна тварина» стала справжнім супергеройський хітом не тільки серед глядачів, а й для критиків, що робить несподіваний фінал ще більш невтішним. Тому актор Дерек Мірс, який зіграв Болотну тварь, не втрачає надії і дякує долі за подібну можливість, про що він розповів ScreenRant:

Мені як актору довелося змиритися з тим, що від мене нічого не залежить, і я вважаю за краще думати, що склянка наполовину повна, бо ми хоча б побачили той початковий задум ДжеймсаВана про жорстку драму з дорослим рейтингом R. Я дуже цьому радий.

Далі Мирса запитали про кампанію фанатів з порятунку серіалу в соцмережах #SaveSwampThing (# СпасемБолотнуюТварь), яка привернула тисячі глядачів до звернень до Warner Media і DC Universe з проханнями залишити шоу в своєму розкладі:

Мені подобається переживати цей досвід, і я ніколи з таким не стикався, оскільки завжди, що б не робив, очікую 50% схвалення і 50% критики, адже мистецтво завжди суб'єктивно. Але я ще не був частиною проекту, на який більше позитивних, ніж негативних відгуків. Мені це дуже подобається, так що треба піти по хештегу і дізнатися, що говорять люди.

Актор сприйняв фанатську акцію дуже серйозно і навіть філософськи. Він вважає, що організований рух є ознакою позитивного і творчого мислення, що може багато чого сказати про людей, які дивляться його серіал, і їх настрої. А тому варто тільки підтримувати і вітати подібне.

Чи зможуть шанувальники врятувати серіал, або 1 сезону судилося стати останнім, невідомо, але наступного 5 епізод вийде на екрани 28 червня. Існує теорія, що в майбутньому Болотну тварь могли б об'єднати з Костянтином в кросовері на телеканалі The CW. А ви вже приєдналися до хештегом за «Болотну тварь», або навпаки, чи не вважаєте шоу гідним продовження? Поділіться думкою в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Болотної тварі» підтримує петицію з порятунку серіалу DC Universe