Лого https://uaserial.net

«Болотна тварь» може отримати повнометражний фільм від DC

0
1 324

Після закриття серіалу «Болотна тварина» можливе створення фільму

Як відомо фанатам, серіал «Болотна тварь» був офіційно закритий після виходу 1 епізоду. Причиною поки називають перегляд політики DC Universe, через якого новинку назвали занадто похмурої для стрімінгового сервісу. З огляду на свіжі новини про повне ребрендинг видавництва DC, це цілком можливо.

Незважаючи на скасування, дебют був зустрінутий з захватом як глядачами, так і критиками. Шанувальники негайно запустили кампанію в соціальних мережах з надією на те, що DC перегляне своє рішення або передасть серіал на інший ресурс, наприклад, об'єднавши Болотну тварь з Костянтином на The CW. З чуток, щось з цього дійсно спрацювало, і це ще не кінець для «Болотної тварі»!

Правда чи вигадка?

Згідно з виданням Bloody Disgusting, Warner Bros. розглядає можливість створення повнометражного фільму. Важливо відзначити, що ці відомості не офіційні, але Bloody Disgusting готові підтвердити істинність своїх джерел. Все це говорить про те, що до офіційного підтвердження рано робити які-небудь прогнози, так як чутки можуть залишитися всього лише чутками.

Перші подробиці фільму «Болотне чудовисько»

Цікаво, що звіт дає зрозуміти: фільм не буде продовженням серіалу! Також чутки стверджують, що буде зібраний абсолютно новий акторський склад. У загальному і цілому, фільм не стане пов'язаний з серіалом, якщо вірити цій інформації (і якщо його взагалі знімуть).

Це здається по-справжньому дивним рішенням. Можна тільки уявити невдоволення глядачів, якщо ці відомості будуть підтверджені. Однак варто пам'ятати, що серіал 2019 року не є єдиною екранізацією цього коміксу. У 1982 році виходив однойменний фільм жахів Уеса Крейвена. Так що перезапуск не буде першим в його історії.

DC Universe транслює перший і, ймовірно, останній сезон серіалу «Болотна тварина» по п'ятницях. Наступна 5 серія вийде на екрани 28 червня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Болотна тварь» може отримати повнометражний фільм від DC