Лого https://uaserial.net

«Іспанська принцеса» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
2 028

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Іспанська принцеса»

Головна історична новинка сезону «Іспанська принцеса» завершилася на високій ноті. Хоч ми і не побачили коронацію, відомо, що корона практично знаходиться в її руках. Тому фанатам хочеться дізнатися, коли очікувати продовження. Ми зібрали все, що на даний момент анонсовано з приводу 2 сезону!

Про що буде 2 сезон

Історичні серіали цікаві тим, що глядачі заздалегідь знають, як будуть розвиватися події, і «Іспанська принцеса» не виняток. Після 8 епізодів, наповнених смертю і брехнею, які плавно підвели нашу принцесу до вирішення вийти заміж і стати королевою Англії, її очікують 22 роки у шлюбі, так що це зовсім не кінець її історії.

Тим часом, шоураннер Емма Фрост і Меттью Грем заявили, що завжди бачили свій серіал в 16 епізодах. Вони свідомо розділили його на 2 частини по тематиці.

Виконавиця головної ролі Шарлотта Хоуп поділилася, що сюжет 2 сезону почнеться через 18 місяців після фіналу 1 сезону. Повернуться всі основні персонажі, включаючи Ліну, Мері, Мег і Ов'єдо. Також ми знову зустрінемо Анну і Мері Болейн, знаменитих сестер, в майбутньому стали фаворитками короля. Коли творців шоу запитали, чи повернуться дівчата Болейн, які поки були дітьми, вони загадково повідомили, що «все маленькі дівчатка ростуть». Якщо це так, то Катерині є, чого боятися...

Дата виходу 2 сезону

Starz офіційно подовжив серіал на наступний сезон. Швидше за все, в ньому буде 8 епізодів. Передбачувана дата виходу - навесні 2020 року. Ми оновимо інформацію, як тільки стане відомо більше.

Вам сподобався 1 сезон «Іспанської принцеси»? Обов'язково залиште відгук, щоб допомогти іншим глядачам при виборі серіалу для перегляду!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Іспанська принцеса» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці