Лого https://uaserial.net

Том Хіддлстон повернеться до ролі Локі у власному серіалі Marvel

0
1 136

Зірка «Месників» і «Тора» виходить на «біс»

Локі залишиться колишнім! На роль пустотливого бога-трикстера з Йотунхейма в серіалі за мотивами «Месників» не будуть шукати нового актора.

Нагадаємо, що раніше були анонсовані цілих 4 серіала про супергероїв і лиходіїв з коміксів кіновсесвіту Marvel. Свій серіал отримали Алая відьма, Сокіл, Зимовий солдат і, звичайно ж, Локі.

Персонаж є справжнім улюбленцем глядачів, незважаючи на свою велику злочинницьку кар'єру: саме Локі був головним антагоністом найпершого фільму «Месники». Багато в чому ми зобов'язані цим виконавцю непростий ролі Тому Хіддлстон. До речі, актор знімався в серіалах «Нічний адміністратор» та «Порожня корона».

Всі серіали цієї лінійки вийдуть на особистому стрімінговом сервісі студії Disney під назвою Disney+.

Оновлене 12 січня

З'явилися поки не підтверджені чутки, згідно з якими Хіддлстон буде лише оповідачем в серіалі про Локі. В такому випадку шоу присвятять минулого героя, і тому Хіддлстон повідає про спогади знайомого нам скандинавського бога, а зіграє його в юному віці будь-який інший актор.

Звичайно, все це не радує фанатів, але є один плюс: в такому випадку це може бути екранізація «Сказання Асгарда», вже полюбилися глядачам.

А ви розчаровані, або для вас участь ключового актора не є настільки важливим? Залишайте свою думку про серіал і оточили його чутках в коментарях нижче!

Оновлене 16 лютого

Серіал про Локі обзавівся шоураннером. Ним став Майкл Уолдрон («Рік і Морті»). Також він напише сценарій пілотного епізоду і стане виконавчим продюсером шоу.

Незважаючи на всі чутки, джерела The Hollywood Reporter повідомляють, що Том Хіддлстон повернеться до ролі Локі. Також інсайдери стверджують, що серіал розповість про появи Локі в людському світі і його вплив на світову історію.

Оновлене 12 квітня

Disney офіційно підтвердили, що Том Хіддлстон повернеться до ролі бога брехні і обману для нового серіалу майбутнього стрімінгового сервісу компанії.

Оновлене 26 червня

У недавньому інтерв'ю The Hollywood Reporter Том Хіддлстон натякнув, що проект виведе його персонажа в новому напрямку.

«Все, що я можу сказати: він називається" Локі ". Це новий напрямок, але я не можу пояснити чому».

Сюжет серіалу досі невідомий. Але за наявною інформацією, в сольному шоу Локі буде переміщатися в часі з людської історії, впливаючи на розвиток ключових подій. Залишається питання: який саме Локі? Чи буде сюжет сфокусований на молодості бога обману або в центрі виявиться Локі з «Месників», який втік з-під арешту в "Фіналі»? Остання версія цілком вписується в концепцію «нового напрямку» персонажа.

Оновлене 21 липня

На Comic-Con в Сан-Дієго Marvel показали перший офіційний логотип серіалу «Локі» і розповіли, що події проекту відбуватимуться після зникнення бога обману з Тессеракт у фільмі «Месники: Фінал».

Том Хіддлстон, у відповідь на питання про те, що зниклий Локі - не той, що був у «Рагнарека», відповів що він все ще той.

«Він все ще ТОЙ хлопець. Приблизно останнє, що з ним сталося - його побив Халк. Тобто, вся ця психологічна еволюція ще тільки збирається трапитися. Кевін [Файг] люб'язно розповів мені про всі плани. Я вам про них не скажу. Але це один з найбільш захоплюючих і творчих проектів, в яких мені доводилося брати участь. Це територія нових можливостей, новий світ, нові випробування. І я не можу дочекатися, коли ми почнемо ».

Прем'єра відбудеться навесні 2021 року.

 

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Том Хіддлстон повернеться до ролі Локі у власному серіалі Marvel