Лого https://uaserial.net

Кевін Файг розкрив, як cеріали Marvel на Disney + вплинуть на фільми і кіновсесвіту

0
849

Творець кіновсесвіту Marvel Кевін Файг розповів все про зв'язок нових серіалів Disney + і фільмів

Disney + нарешті дебютує цієї осені, а значить, лінійка нових серіалів з кіновсесвіту Marvel вже близько. Дати виходу ще не названі, але вже точно підтверджені «Локі», «Сокіл і Зимовий солдат» і «Ванда / Віжн».

Багато шанувальників хотіли б знати, наскільки тісно ці серіали, безпосередньо пов'язані з фільмами, будуть впливати на них в майбутньому, і завдяки новому інтерв'ю Кевіна Файг з'явилася інформація, гідна уваги фанатів.

Файг стверджує, що вони планують поглибити характери персонажів за допомогою «шокуючих і несподіваних речей, які сильно змінять героїв, завдяки чому їх наступні появи на великим екранах будуть відсилати до подій в серіалах».

Видання Mashable вказує на те, що, оскільки ми не знаємо ні часових відрізків серіалів, ні того, чи співпадуть вони з фільмами, ніхто не може передбачити точний взаємовплив в рамках кіновсесвіту. Але одне ясно абсолютно точно: тепер Marvel буде тісніше пов'язувати свої телевізійні проекти з фільмами, тоді як раніше цей зв'язок полягала лише в декількох відсилання.

До цих пір єдиним серіалом, на який впливали події фільмів, був «Агенти Щ.И.Т.». Так, те, що сталося в «Першому месника: Інша війна» привело в сюжет гідру. А в кінці 5 сезону навіть був згаданий Танос, головний лиходій «Месників: Війна нескінченності» і «Месників: Фінал», хоча останній фільм, схоже, дещо розладнав зв'язок між ТБ і кіно. Зате в "Фіналі» вперше був показаний персонаж з серіалу, зіграний тим же актором Джеймсом Д'Арсі з «Агента Картер», так що зміни не закінчуються.

А ви хочете, щоб в серіалах було більше з кіновсесвіту, а в фільмах - з серіалів Marvel? Пишіть, якого персонажа або подія ви б з радістю вітали в новому амплуа, в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Кевін Файг розкрив, як cеріали Marvel на Disney + вплинуть на фільми і кіновсесвіту