Лого https://uaserial.net

«Володар перснів»: названі шоураннер і режисер серіалу від Amazon

0
850

Стало відомо, хто буде відповідати за якість майбутнього шедевра телебачення

На подив, шоураннер прийдешньої заміни «Ігри престолів» стали не дуже досвідчені Джей Ді Пейн і Патрік Маккай, в даний час зайняті в повнометражному «Стар Трек 4». Ось як творчий дует прокоментував своє призначення:

Багатство світу Дж. Р. Р. Толкієна виконано величі, доброти і мудрості. Ми раді стати партнерами Amazon і оживити його знову. Тепер ми немов Фродо, вирушаємо з Шира з вантажем великої відповідальності - так починаються головні пригоди в житті.

«Володар кілець» - це серія книг письменника Дж. Р. Р. Толкієна, батька-засновника сучасного фентезі. За сюжетом герої повинні подолати тисячі небезпек, щоб знищити Кільце Всевладдя, символ вселенського зла Саурона, і повернути мир і благоденство в Середзем'я. Свого часу кінотрилогія Пітера Джексона стала легендарною і отримала найбільшу кількість номінацій на «Оскар». Відповідно до джерел, нас очікує передісторія Братства Кільця і ​​його ватажка Арагорна - майбутнього короля королівства людей Гондор.

В режисери серіалу довгий час готували Джексона, проте це виявилося лише слухом. На виробництво будуть витрачені рекордні 500 млн доларів. У створенні візьме участь онук письменника, а зйомки зачаровують видів Середзем'я будуть проходити в уже канонічної Нової Зеландії.

Напишіть в коментарях нижче, що думаєте з приводу призначення шоураннер!

Оновлене 4 липня

Хуан Антоніо Байона («Мир Юрського періоду 2», «Голос монстра») стане режисером перших двох епізодів серіалу «Володар кілець». Зйомки пройдуть в Новій Зеландії - країні, де знімали оригінальну трилогію Пітера Джексона.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Володар перснів»: названі шоураннер і режисер серіалу від Amazon