Лого https://uaserial.net

«Війна сама себе не виграє»: вийшов тизер 4 сезони «Оповідання служниці»

0
681

Після перемоги над коронавірусів буде переможений і Гілеад

Сервіс Hulu показав перший трейлер майбутнього четвертого сезону серіалу «Розповідь служниці», створеного на основі книги Маргарет Етвуд. У третьому сезоні глядачі побачили, як незадоволені військовим режимом в республіці Гілеад громадяни організовують опір. У четвертому сезоні Джун Осборн (Елізабет Мосс) назавжди змінить країну і її урядову структуру.

Елізабет Мосс, яка в новому сезоні не тільки зіграла головну героїню, а й вперше спробувала себе в ролі режисера, знявши одну з серій, дала інтерв'ю виданню Collider. У ньому вона пообіцяла глядачам «наймасштабніший сезон», а також розповіла про те, коли виробництво сезону може бути завершено:

Ми щотижня онлайн проводимо виробничі наради. За час карантину було багато електронних листів, телефонних дзвінків і зустрічей в Zoom. Наші продюсери продовжують обдумувати питання, як зробити знімальний процес безпечним. Але ці речі не входять в сферу моєї компетентності. Я можу тільки сказати, що ніякої серіал не коштує людського життя.

Кожен хоче повернутися до роботи, тому що нам подобається те, що ми робимо, і нам необхідно працювати, щоб утримувати себе і свої сім'ї. Але ми повинні робити це безпечно. І зараз йде процес прийняття рішення, як необхідно організувати знімальний процес. Це для всіх нова реальність, і ми всі в одному човні.

Четвертий сезон «Оповідання служниці» передбачається показати на Hulu в 2021 році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Війна сама себе не виграє»: вийшов тизер 4 сезони «Оповідання служниці»