Лого https://uaserial.net

«Озарк» продовжили на завершальний четвертий сезон

0
704

Фінальний сезон буде налічувати 14 серій

Netflix офіційно оголосив про те, що кримінально-драматичний серіал «Озарк» був продовжений на четвертий сезон, який також стане останнім. Більш того, стало відомо, що новий сезон буде складатися не з традиційних десяти епізодів, а з чотирнадцяти. На офіційній сторінці Netflix в Twitter був опублікований відповідний тизер, підпис до якого говорить:

Вони підуть, грюкнувши дверима. «Озарк» повернеться з фінальним сезоном, який буде розширено до 14 епізодів.

Про дату прем'єри четвертого сезону інформації поки немає, але вже відомо, що сезон буде розділений на дві частини по сім серій. Коментуючи майбутнє завершення «Озарків», шоураннер Кріс Манді висловив подяку Netflix за можливість зняти додаткові чотири епізоди:

Ми дуже раді, що боси Netflix зрозуміли, наскільки важливо дати «Озарків» більше часу на закінчення саги про сім'ю Берд. Для всіх нас це було відмінне пригода - як на екрані, так і поза ним, - так що ми дуже раді, що у нас є можливість закінчити серіал найкращим чином.

«Озарк» - історія про фінансиста Марті Берді, який разом зі своєю дружиною і дітьми перебирається до курортного містечка біля озера Озарк. Справа в тому, що Марті займався відмиванням грошей для мексиканського наркобарона, але коли афера була розкрита, герой опинився винен своєму патрону велику суму.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Озарк» продовжили на завершальний четвертий сезон