Лого https://uaserial.net

«Дивні дива» 4 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
7 582

Коли відбудеться дата виходу 4 сезони серіалу «Дивні дива»

Новий 3 сезон популярного серіалу «Дивні дива» вийшов на Netflix! Це може означати тільки одне: настав час для очікування 4 сезони. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про продовження улюбленого шоу, щоб поділитися з вами.

Чи буде у «Дивні дива» 4 сезон?

Що ж, почнемо з очевидного. Netflix, незважаючи на нещодавнє закриття відомого серіалу після 3 сезону, залишається існувати в рамках бізнесу франшиз. І пошук нової великої франшизи привів його до Нілу Гейманом і коміксами DC, до Джерарду Уею з його чудний «Академією" Амбрелла "» і до не має потреби в поданні «Відьмак».

Однак з усіх нині існуючих проектів стрімінгового сервісу найбільш наблизилися до статусу франшизи саме гучні «Дивні дива». За ним навіть запущені серія книг, коміксів, ігор, і навіть безліч реклами від великих брендів. Виконавиця головної ролі Міллі Боббі Браун вже стала наймолодшим продюсером в історії кіноіндустрії, а це тільки початок її кар'єри. Можна не сумніватися, що цій франшизі не дадуть загинути принаймні в найближчий рік, а Netflix слідом за «Грою престолів» зможе утримати юних і перспективних акторів біля себе.

Це призводить нас до ще одного аргументу. Творці серіалу брати Даффер, по всій видимості, чітко дають зрозуміти, що 4 сезон абсолютно необхідний, залишаючи глядачам надію в фіналі 3 сезону. Крім того, в одному з інтерв'ю вони зізналися, що запланували 4 сезон мало не з самого початку. Так що можна не боятися відсутності творчої енергії або бажання продовжувати у шоураннер і сценаристів. Все це присутнє, і з надлишком. Хоча Netflix не розкриває цифри, число переглядів напевно неймовірне, і 3 сезон не стане винятком. Тому ніяких причин для закриття прибуткового успішного серіалу на найцікавішому місці просто немає.

Дата виходу 4 сезони

Все говорить про те, що продовження все ж бути, але поки офіційного продовження не надходило. Після 2 сезону пройшло близько місяця, перш ніж Netflix анонсував 3 сезон. Так що новини будуть зовсім скоро, і ми обов'язково відновимо інформацію, як тільки дізнаємося більше.

Якщо все буде так, як передбачається, то прем'єру наступного сезону не варто чекати до літа 2020 року. А якщо він виявиться останнім для серіалу, творці цілком можуть продовжити виробництво і до 2021 року. Ми будемо тримати вас в курсі всіх дивних справ.

Вам сподобався 3 сезон «Дивні дива»? Не забудьте залишити відгук на серіал, щоб допомогти іншим глядачам при виборі нового шоу для перегляду, а також пишіть в коментарях, коли саме вам запам'ятався найбільше!

Оновлено 30 вересня

4 сезон офіційно замовлений на Netflix! В офіційному Твіттері серіалу з'явився перший тизер, підпис до якого натякає, що тепер, після переїзду Оді і сімейства Бауерса, події розгортатимуться далеко від Хоукинса:

Оновлене 25 жовтня

Стало відомо, що в 4 сезоні «Дуже дивних справ» буде 8 серій. Зйомки продовження почнуться в січні 2020 і триватимуть до серпня. А значить, не варто чекати прем'єру сезону наступного літа.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Дивні дива» 4 сезон: дата виходу і перші подробиці