Лого https://uaserial.net

Офіційно: прем'єра 2 сезону «Мандалорець» відбудеться 30 жовтня

0
608

Ймовірно, трейлер вийде в найближчі два-три тижні.

Disney і Lucasfilm нарешті анонсували точну дату, коли відбудеться випуск другого сезону серіалу «Мандалорец» з всесвіту «Зоряних воєн». За допомогою офіційної сторінки шоу в Twitter творці повідомили, що нові серії почнуть виходити на Disney + 30 жовтня. Разом з тим був представлений новий арт, на якому фігурують сам Мандо (Педро Паскаль) і Дитина, також відомий як «Малюк Йода».

Ходили чутки, що перший трейлер до другого сезону повинен був вийти на минулому тижні, але цього так і не відбулося. Зараз з'явилася інформація, що випуск тізера був відкладений з невідомих причин, але в цілому ці відомості більше схожі на спекуляції і припущення. Однак це все другорядне. Головне - виробництво другого сезону «Мандалорца» завершено і шоу готове повернутися в ефір. Крім вже знайомих персонажів в продовженні серіалу з'явиться ряд нових персонажів: Боба Фетт (Темуера Моррісон), Асока Тано (Розаріо Доусон), Бо-Катан Крайз (Кеті Сакхофф) і Кобб Вант (Тімоті Оліфант).

На тлі пандемії коронавируса «Мандалорцу» пощастило, адже зйомки нових епізодів закінчилися якраз перед введенням загального карантину. Починаючи з березня, другий сезон перебував на стадії постпродакшна - цю частину роботи вдалося завершити в віддаленому режимі.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Офіційно: прем'єра 2 сезону «Мандалорець» відбудеться 30 жовтня