Лого https://uaserial.net

Мейсі Вільямс: найкраща сюжетна арка в фінальному сезоні «Гри престолів» була у Арьи

0
705

Мейсі Вільямс, як і решта учасників акторського складу «Ігри престолів», намагається знайти себе за межами ролі в культовому серіалі, але журналісти із завидною постійністю нагадують про що завершився в минулому році фентезійному епіки.

Вкотре прокоментувати подію в фіналі епохального проекту Вільямс попросили в ході недавньої розмови з The Hollywood Reporter в рамках промо-кампанії «Нових мутантів». Мова зайшла про конкретний сюжетному Твіст, пов'язаному з розправою над Королем Ночі. Виконавиця ролі Арьи Старк вважає, що роль вбивці кошмарного ворога її героїні підходить куди більше, ніж Джону Сноу.

[Кіт Герінґтон] очікував, що це буде [Джон Сноу], і навіть розповів, як все відбудеться. Мовляв, дехто ще в третьому сезоні розповів йому, що саме він уб'є Короля Ночі. А потім він прочитав сценарій, і виявилося, що весь цей час це була Арья. (Сміється) Думаю, [варіант з Джоном Сноу] був би занадто очевидним. Я рада, що це виявилася Арья, і взагалі вважаю, що у мене найкраща сюжетна арка в фінальному сезоні.
Мейсі Вільямс, всім задоволена

Вероятно, доверить кинжал из драконьего стекла именно Арье авторы сериала поначалу и впрямь не планировали (или просто разыграли доверчивого Харингтона), а потом посчитали, что столь неожиданный выбор убийцы главного белого ходока стопроцентно вызовет зрительский восторг.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Мейсі Вільямс: найкраща сюжетна арка в фінальному сезоні «Гри престолів» була у Арьи