Лого https://uaserial.net

«Запаморочливо»: зірка «Володаря перснів» розповіла про роботу над серіалом

0
649

Актриса хотіла б побачити в серіалі всіх акторів трилогії

У фільмографії валлійської актриси Морфідд Кларк поки немає жодного високобюджетного проекту. Тому вона вражена розмахом відбувається на знімальному майданчику серіалу «Володар кілець». У цьому серіалі вона виконає роль Галадріель. Своїми захопленнями актриса поділилася в інтерв'ю виданню NME:

Я думаю, на даний момент не існує проекту масштабніше. Кількість людей, які постійно працюють над серіалом, просто приголомшує. В команді є навіть хлопець, чия робота полягає в тому, щоб стежити, як рухається пил від чийогось дихання або руху. Мені б таке раніше і в голову не прийшло. Хіба може бути щось масштабніше? Може, тільки проекти кіновсесвіту Marvel. Але, чесно кажучи, я в багатьох відношеннях більш щаслива і задоволена, коли працюю над більш камерними проектами, такими як фільм жахів «Свята Мод», де я зіграла головну роль.

Коли Кларк попросили прокоментувати слова Елайджа Вуда, що він завжди готовий повернутися до ролі Фродо, і Хьюго Уївінга, що він ніколи не погодиться знову зіграти Елронда, актриса сказала:

Цей проект багато значить для мене. І мені сподобалися слова, сказані Елайджею. Я б хотіла, щоб всі актори з'явилися в серіалі хоча б в камео.

Планується, що серіал буде складатися з п'яти сезонів. Дата прем'єри офіційно не повідомляється. До пандемії творці проекту збиралися випустити перший сезон до кінця 2021 року, але тепер прем'єра швидше за все буде перенесена на 2022 рік.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Запаморочливо»: зірка «Володаря перснів» розповіла про роботу над серіалом