Лого https://uaserial.net

Зйомки 2 сезону «Бачити» з Джейсоном Момоа очікуються в жовтні

0
692

Ще одне шоу повертається до виробництва після карантину

Як передає Deadline, зйомки другого сезону фантастичного серіалу «Бачити» з Джейсоном Момоа в головній ролі почнуться 14 жовтня. Спочатку робота над новими серіями повинна була стартувати на початку року, але плани довелося змінити в зв'язку з пандемією коронавируса. Дія «Бачити» розгортається в далекому майбутньому, в якому людство повністю втратило зір, за винятком пари новонароджених близнюків. Момоа виконує роль Баби Восса, батька близнюків. Також в серіалі знімаються Елфрі Вудард, Керан Хильмар, Сільвія Хукс і Крістіан Камарго.

Головний конфлікт в «Бачити» полягає в тому, що є ті, хто хоче вбити зрячих дітей, і ті, хто бачить в них надію на краще майбутнє. Таким чином, Восс повинен захищати своє плем'я від могутньої, але запеклої королеви, яка вірить, що наявність у дітей зору є наслідком чаклунства, тому вона хоче їх знищити. Відомо, що в другому сезоні до акторського складу приєднається Дейв Батіста (Дракс з «Вартових Галактики»), але поки невідомо, кого саме він зіграє.

Провідним сценаристом «Бачити» є Стівен Найт («Гострі козирки», «Дівчина, яка застрягла в павутині»), за режисуру відповідає Френсіс Лоуренс («Костянтин: Повелитель пітьми», «Я - легенда», «Голодні ігри: І спалахне полум'я »). Очікується, що зйомки другого сезону триватимуть до березня 2021 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зйомки 2 сезону «Бачити» з Джейсоном Момоа очікуються в жовтні