Лого https://uaserial.net

Серіал Рідлі Скотта «Виховані вовками» продовжили на 2 сезон

0
1 442

Стрімке зростання числа глядачів вивів серіал в лідери

Серіал «Виховані вовками» по ходу показу першого сезону був продовжений на другий. Сервіс HBO Max повідомляв, що за другий тиждень показу число глядачів зросла на 50%. Точне число глядачів не повідомляється. Глава HBO Max Сара Обрі сказала:

Коли я думаю про «Вихованих вовками», я думаю про артистизм, який у всьому. У захоплюючому сюжеті, в спецефектах і кінематографії, в грі акторів і в роботі Рідлі Скотта, Аарона Гузіковскі і всієї знімальної команди. Цей очолює чарти серіал прекрасно поєднує в собі відмінні риси наукової фантастики і хоррора, пропонуючи шанувальникам найоригінальніший сюжет, який вони коли-небудь бачили. Я не можу дочекатися другого сезону.

Серіал «Виховані вовками» розповідає про двох андроїдах, які виховують на віддаленій планеті групу дітей. Але все ускладнюється, коли на планету прибуває група релігійних фанатиків. Шоураннер проекту є Аарон Гузіковскі і Рідлі Скотт, перший також став автором сценарію, а другий виступив режисером перших двох серій. Також в списку режисерів серіалу присутній Люк Скотт, син Рідлі Скотта.

Коли пройдуть зйомки другого сезону і коли буде прем'єра - поки не повідомляється.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал Рідлі Скотта «Виховані вовками» продовжили на 2 сезон