Лого https://uaserial.net

Президент HBO підтвердив дату виходу «Будинок дракона», спін-офф «Ігри престолів»

0
703

Робота рухається по плану

Під час інтерв'ю, яке президент НВО Кейсі Блойс дав порталу Deadline після вручення нагород премії «Еммі», йому було поставлено питання про серіал «Будинок дракона». Він підтвердив, що на плани каналу не вплинула пандемія коронавируса і серіал готується до запуску в 2022 році. Замовлення на спін-офф серіалу «Гра престолів» з'явився в 2019 році. Шоураннер 10-серійного проекту будуть Райан Кондао і Мігель Сапочник. Вони ж і Джордж Мартін виступлять в якості виконавчих продюсерів. «Будинок дракона» розповість історію Будинку Таргаріенов за 300 років до подій «Ігри престолів».

На даний момент проходить кастинг для серіалу. Інших подробиць про проект не розкривається. Раніше Джордж Мартін написав в своєму блозі, що робота над приквелом не завадить йому завершити очікуваний роман «Вітру зими»:

Я очікую, що буду в якійсь мірі брати участь у виробництві «Будинки дракона». Якщо все вийде, я можу навіть написати сценарії деяких епізодів, як я робив протягом перших чотирьох сезонів «Ігри престолів». Але дозвольте мені дещо прояснити ... Я не візьмуся ні за які сценарії, поки не закінчу «Вітру зими». Зима все ще близько, і книга залишається моїм пріоритетом, як би мені не хотілося зайнятися сценарієм серіалу.
Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Президент HBO підтвердив дату виходу «Будинок дракона», спін-офф «Ігри престолів»