Лого https://uaserial.net

Девід Харбор порівняв воскресіння Хоппера в «Дивні дива» з «Володарем перснів»

0
812

Персонаж мав потребу в переродженні

Серіал «Дивні дива» може похвалитися не одним дивовижним сюжетним твістом, але, мабуть, найбільш шокуючим з них стала раптова смерть шерифа Хоппера в фіналі третього сезону. На щастя, завдяки трейлеру четвертого сезону стало відомо, що полюбився фанатам начальник поліції все ж живий, правда, виявився далеко від дому.

У недавньому інтерв'ю Total Flim зіграв Хоппера Девід Харбор підтвердив, що у шоураннер спочатку був план, за яким шериф повинен загинути, а потім повернутися в ролі Американця. Актор навіть порівняв своє повернення з популярною сюжетною лінією «Володаря перснів», в якій Гендальф Сірий вмирає під час битви з Балрог, щоб відродитися як Гендальф Білий.

Я знав. Ми знали. Ми говорили про це.

— розповів Харбор про своє повернення. Актор зізнався, що довгий час намагався зберегти все в секреті, оскільки буквально кожен допитувався у нього, що ж трапилося насправді з персонажем.

Ми з братами Даффер дуже близькі, і знаю, до чого веде історія, і знав з самого початку. Саме чудове, що ви можете озирнутися на перший сезон і виявити безліч речей, пов'язаних з тим, що відбувається зараз.

зауважив Харбор.

Актор зізнався, що творців шоу завжди «цікавила ідея воскресіння Гендальфа», і підкреслив, що «міфологічно Хопперу судилося в якомусь сенсі змінитися». Персонаж вже не міг рухатися колишнім шляхом, а тому Даффер придумали для нього унікальну сюжетну лінію.

Я бачу зовсім іншу людину, що йде вперед. Той же хлопець, але в іншому ключі

Нагадаємо, у четвертого сезону шоу поки немає дати прем'єри, але Netflix планує відновити зйомки вже в кінці цього місяця.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Девід Харбор порівняв воскресіння Хоппера в «Дивні дива» з «Володарем перснів»