Лого https://uaserial.net

Актриси серіалу Доля: Сага Вінкс відповіли на звинувачення в відбілюванні головних героїнь

0
499

Недосвідчений сучасний глядач, ознайомившись з акторським складом багатосерійного фентезі «Доля: Сага Вінкс», чого доброго, порадіє його різноманітності, так і не помітивши волаючого акту відбілювання героїнь. Але славу богу, у будь-якого обуреного фаната нині є інтернет, яким він обов'язково скористається, щоб донести авторам серіалу меседж про їх неправоті.

Прем'єра «дорослого» серіалу Netflix по анімаційному хіту ознаменувалася виттям встигли підрости шанувальників, які виражали своє несхвалення в соцмережах з моменту оголошення акторського складу. Творцям вистачило нахабства затвердити на роль феї Музи актрису неазіатського зовнішності Елішу Епплбаум (в мультсеріалі у персонажа яскраво виражена восточноазиатская зовнішність), а фею Флору зі зовнішністю латиноамериканки в ігровому серіалі і зовсім замінити на її кузину Терру - бодіпозітівную, але все ж європейку у виконанні Еліот Солт.

У недавній розмові з порталом Digital Spy Епплбаум, Солт і яка відіграє фею Аішу Прешес Мустафа відповіли на критику, що називається, у відповідності з методичкою.

Дуже шкода, що фанатів засмутив кастинг. Я не відповідаю за процес підбору акторів, але сподіваюся, то, як я представила Музу, їм сподобалося. До сих пір мені зустрічалися тільки позитивні відгуки і неупереджене ставлення до створеного мною образу, тому сподіваюся, що в цьому плані нічого не зміниться.

Еліша Епплбаум, не винна

Еліот в свою чергу сподівалася, що глядачі побачать кузин Флору і Терру разом у другому сезоні, а також оголосила про важливість ініційованого в мережі діалогу. Мовляв, вона буквально щаслива, що глядачі так перейнялися відсутністю Флори в серіалі.

Мустафа між тим зазначила, що расового і будь-якого іншого різноманітності багато не буває.

Я належу до тих, хто шукає на екрані персонажів, схожих на себе. А таких дуже мало. Індустрія підбирається до того етапу, коли ми нарешті бачимо більше расового розмаїття на екрані, але цього, само собою, недостатньо, і попереду ще дуже багато роботи. Здорово зніматися в серіалі, де такого розмаїття багато. Але могло бути і більше. Сподіваюся, якщо нас продовжать на другий сезон, його дійсно буде більше.

Прешес Мустафа, відчуває дефіцит різноманітності
Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Актриси серіалу Доля: Сага Вінкс відповіли на звинувачення в відбілюванні головних героїнь