Лого https://uaserial.net

В середині цього року «Рівердейл» піде на тривалу перерву

0
523

З моменту довгоочікуваного повернення «Рівердейла» на екрани пройшло трохи більше місяця, і зараз п'ятий сезон йде повним ходом, підкидаючи глядачам все нові загадки. Але незабаром шоу зробить ще один вимушену перерву.

Напередодні The CW опублікував розклад показів на весну 2021 роки, вказавши, коли дебютують такі шоу, як «Легенди завтрашнього дня», «Кунг-фу» і «Республіка Сари». При цьому телеканал підтвердив, що «Рівердейл» чекає запланований раніше тримісячна перерва, який триватиме з 7 квітня по 7 липня.

Ця новина, звичайно, не обрадувала фанатів шоу, адже і в минулому році через пандемію їм довелося розлучитися з героями завчасно. Кожен епізод «Рівердейла» пропонує нові захоплюючі сюжетні повороти, а значить, і вимушена перерва глядачі будуть проводити, намагаючись знайти відповіді на поставлені питання.

«Рівердейл» зараз переживає справжній творчий підйом завдяки рішенню шоураннер Роберто Агірре-Сакаса перенести персонажів на сім років вперед. Тимчасової стрибок вже вплинув на відносини між головними дійовими особами і посприяв утворенню нових сюжетних ліній, які лише поглибиться в прийдешніх епізодах.

«На практичному рівні ми дійсно хотіли, щоб діти грали персонажів, близьких їм за віком. Кожен епізод «Рівердейла» - це окремий жанр, і він постійно винаходить себе заново. Так що якщо б ми і далі залишалися в старшій школі, то ризикували повторювати одні й ті ж історії знову і знову. Ідея полягала в тому, щоб дати сценаристам і акторам творчий стимул. Це було схоже на спосіб освіжити все, і я відчуваю, що це велика мета », - заявив Агірре-Сакаса в одному з інтерв'ю.

Напомним, новые эпизоды «Ривердейла» выходят по средам.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » В середині цього року «Рівердейл» піде на тривалу перерву