Лого https://uaserial.net

Другий сезон серіалу «Ванда/Віжн» не входить в плани Marvel Studios

0
486

Але все ще може змінитися.

Шоу «Ванда / Віжн» вже кілька тижнів тримає глядачів у напрузі, підкидаючи одну загадку за одною. Тепер фанати не тільки будують безліч припущень і теорій про те, що відбувається в Вествью, але і задаються питанням, що це може означати для кіновсесвіту Marvel в цілому. Зрозуміло, також їх цікавило, чи отримає серіал продовження, і на це питання є відповідь у Кевіна Файг.

Напередодні глава студії виступив на засіданні Асоціації телевізійних критиків і заявив, що ніяких планів на другий сезон «Ванди / Віжн» у Marvel Studios немає, тим самим підтвердивши, що пригоди Червоної Відьми (Елізабет Олсен) продовжаться в рамках «Доктора Стренджа і мультивселенной божевілля» . Проте Файг цілком очікувано залишив лазівку, зауваживши:

«Я пробув в Marvel занадто довго, щоб сказати однозначне« ні »з приводу другого сезону« Ванди / Віжн ». Ліззі Олсен перейде в фільм «Доктор Стрендж».

Також з'ясувалося, що кілька прийдешніх шоу заздалегідь вирішено продовжити на другий сезон, а сюжет деяких з них отримає продовження в повнометражних фільмах.

«Справжнє задоволення в кіновсесвіту Marvel - переплітати сюжет фільмів і серіалів. Таким чином, все буде варіюватися в залежності від сюжету. Іноді продовження буде означати другий сезон, іноді - повнометражний фільм, а потім знову серіал. Ми про це поки не говорили, але вже обдумуємо другі сезони для деяких з майбутніх шоу », - поділився Файг.

Поки найближчій прем'єрою Marvel на Disney + залишається «Сокіл і Зимовий Солдат». Проект дебютує 18 березня.


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Другий сезон серіалу «Ванда/Віжн» не входить в плани Marvel Studios