Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Пацанів» поділився першим фото зі зйомок третього сезону

0
478

Шоураннер «Пацанов» Эрик Крипке опубликовал в своем Twitter-аккаунте первое официальное фото со съемок третьего сезона антигеройского боевика по мотивам бескомпромиссного комика Гарта Энниса и Дарика Робинсона. Одновременно с этим сценарист подтвердил и старт съемочного процесса. Что касается самого снимка, то на представленном снимке запечатлена позолоченная статуя Хоумлендера (Энтони Старр).

У продовженні автори поглибиться в секрети компанії Vought, а також покажуть, як йдуть справи Хоумлендера, чиї лідерські позиції в «Сімці» похитнулися після фіналу другого сезону. Особливу увагу буде зосереджено на союзі Хьюи Кемпбелла (Джек Куейд) з Вікторією Нойман (Клаудія Ерік Дурм) і на те, як це відіб'ється на його взаєминах з Старлайт (Ерін Моріарті) і Біллі Бутчера (Карл Урбан). Ключовим персонажем третього сезону стане Солдатик, якого зіграє зірка «надприродного» Дженсен Еклс, - це перший супергерой, який отримав дозу препарату «V» ще за часів Другої світової війни.

Передбачається, що знімальний процес третього сезону триватиме до кінця серпня, а сама прем'єра серіалу відбудеться в 2022 році на потоковому сервісі Amazon Prime Video.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Пацанів» поділився першим фото зі зйомок третього сезону